bugün

entry'ler (2350)

elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar

Diplomasi da olan pilavi da guzel yapan kiza siz ne yapacaksiniz acaba?
Soyle sevecem boyle sevecemi gec.. herkes seviyor.
Elini sicak sudan soguk suya sokmam, prenses gibi davranirimlari da gec, sen bi kere pilav yaptiracaksin bu kiza. En bastan belli.
Parayi pulu da gec, o kiz parasini da kazanir.

Ulan..* dertsiz basa bela resmen bu erkek milleti.

sineklerin boka ve pis insanlara konması

Aklima lisede uyuyan arkadasini uyandiran baska bir arkadasi getirmistir.

- ismail!!kalk lan sirtinda sinekler s.kisiyo sen hala uyuyosun kalk!

Gercekten ciftlesiyorlardi bu arada..

annenin garip lafları

- annem napiyosun calisiyo musun?
+ lastigim patladi anne, cekici bekliyom.
- aa tamam yavrum hadi iyi derslerr...
ditt dittt dittt...

A) kadin beni dinlemiyor.
B) kulaklari duymuyor.
C) alzheimer
D) yanlis anladi.

Allam nolur d olsun. Hala cevabini bilmiyorum.
Ve ben ogrenci degilimmm!!*

23 yaşında evlenmek

Abim yapmistir bunu. Cok ama cok erkendir. Ulan sen daha bi kamp cadiri kurmadin, bisikletle dag bayir dolasmadin, gunubirlik yakin sehirleri gezip gelmedin. Ulan azcik kacak gocek gezip tozaydin sevgilinle. Azcik daha taniyaydin.
Mutlu gibi gerci. Bana b.k yemek duser de yine de uzuluyo insan.

sözlük yazarlarının hobileri

görsel
Koleksiyonuma yeni elemanlar ekliyorum.

sözlük yazarlarının hobileri

görsel
Koleksiyonuma yeni elemanlar ekliyorum.

parol

Non steroid olmayan merkezi sinir sistemini etkileyerek atesi de dusuren agri kesicidir. Bi sike yaramiyor cart curt edip efendim arveles, dolorex, majezik, aferin,brufen, ibidik cold, zibidik forte vs ilaclari leblebi gibi atan arkadaslarima sunu soylemek isterim ki bu hareketleriniz bir gun bobreginizi elinize almaniza neden olabilir.

Parol karacigerden atilir. Kronik bobrek hastalarinin sadik yaridir.

Edit: ayrica grip nezle hallerinde ibidik cold zibidik forte almasi kontrendike olan bir epilepsi hastasi olarak parol benim de sadik yarimdir. Severiz.

sinir hastası olmak

Eskiden kendim icin dusunurdum bunu, halbuki gayet sakin hatta kriz anlarinda bile baya sogukkanli biriymisim. Sinir hastasi falan da degilmisim. Gormezden geliniyormusum, dusuncelerim onemsenmiyormus. Baksana aptal misin o siyah degil, beyaz dedigimde bile sensin aptal, o siyah diyorlarmis. Istediklerimi yapma ozgurlugum yokmus, param yokmus, kendim ile ilgili kararlari bile bana birakmiyorlarmis.
Beni sinir hastasi eden birileri varmis..

en yakın arkadaşa herşey anlatılmalı mı

Tabi ki hayir.. ya onun da herseyi anlattigi daha yakin bir arkadasi varsa?

düğün yapmadan evlenmek

Hayaldi gercek oluyor sozluk.
Sabah saatlerinde hizli bi nikah, ogle oldugunda gercek bir aile yemegi ve ogleden sonra balayi tatiline cikis.. hayat zaten yorucu, bi de milleti eglendiremeyecegim. Biz eglenicez o paraya. Nihahahah!!

sözlük erkeklerinin yakışıklılık derecesi

Ben birini taniyorum.
Mayisa basacam nikahi. Hadi bakalim!

tiyatro skeci için en iyi konu nedir

Ikili iliskiler.
Her zaman calisir.

instagram daki aşırı yakışıklı doktor

Ama.. bu benim..
(bkz: kara murat benim)

Edit: dahiliyeciymis. Kizlar sizin kesin aneminiz vardir. Bi baktirin bence.
Edit2: gercekten asiri yakisikli degil, eli yuzu duzgun bir kardesimiz. Yolu ve zihni acik olsun.

islamda kadına verilen değer

mesela islama göre insanlar okusun ve ona göre yaşasın diye gönderilen kuran'da kadına hitap edilmiyor. hep diyor ki; söyleyin kadınlarınıza şunu şunu yapsınlar.. söyleyin kadınlarınıza şunu bunu yapsınlar.. vs vs..

Ey Adem, sen ve eşin cennette yerleş.
Onlar, kadınlarınızı diri bırakıp, erkek çocuklarınızı boğazlıyorlardı.
Oruç gecesinde kadınlarınıza yaklaşmak size helal kılındı.Onlar, sizin örtüleriniz, siz de onlara örtüsünüz.
Böylelikle kim onlarda haccı farz eder (yerine getirir)se, (bilsin ki) haccda kadına yaklaşmak, fısk yapmak ve kavgaya girişmek yoktur.
Aybaşı halinde kadınlardan ayrılın ve temizlenmelerine kadar onlara (cinsel anlamda) yaklaşmayın. (aybaşı ile ilgili olanlar bile erkeklere söyleniyor)
Kadınlarınız sizin tarlanızdır; tarlanıza dilediğiniz gibi varın.
Kadınlarından uzaklaşmaya yemin edenler için dört ay bekleme süresi vardır.
Yalnız erkekler için onlar üzerinde bir derece var.
Onlara (kadınlara) verdiğiniz bir şeyi geri almanız size helal değildir
Onların (annelerin) yiyeceği, giyeceği bilinen (örf)e uygun olarak, çocuk kendisinin olana (babaya) aittir.

ayetlerin çoğu bakara suresinden.

bir kadın olarak kuran meali okuduğumda aklımdan geçen tek cümle şu idi; bu kitap bana yazılmamış.
sonrasında ne kadar çok cinsellikten bahsettiğini fark edip rahatsız olmuştum. yok kadınınıza şu zaman varın, bu zaman varmayın, şu zaman helal, bu zaman haram.. kafayı seksle bozmuş bir tanrı benim tanrım değildir.

magnet fishing

oh my goodness.. nasıl olur da bu başlık açılmaz.
efendim güçlü bir mıknatıs yardımı ile dere, nehir, göl gibi su birikintilerine kalınca bir halatla dipteki metalleri çekip çıkartma işlemidir. youtube da çok çılgın videoları da bulunmaktadır. gün itibari ile tez araştırması yapmaktan bıktığım bir anda bir mıknatıs satın alarak sevdiceğimi de ayartarak deneyimlemek istediğim aktivitedir. silah milah çıkmasa bari.. maksat çevre temizliği efendim, balıklar metalle zehirlenmesin..

mıknatısın gelince ve ilk oltamı atınca editlerim sözlük.

şu an çalan şarkı

sen yeter ki sev kulun olayım
bir dile bin yıl kölen olayım
boynuna koynuna dolanayım
mahşere kadar...

tez yazmak

güzel bi konu bulduk, hadi erkenden etik kurul yazısını yazayım diye heveslenip literatür tararken fark ettim ki benim tez konumun upgrade edilmiş halini makale yapmışlar sözlük. hevesim kursağımda kaldı.

sözlük yazarlarının itirafları

Hobilerimi yapmaliyim etmeliyim diye kendim icin o kadar gorev haline getirmisim ki, kendi kendimden istifa ettim. Bjr sure sadece duracagim ya da sadece mecbur olduklarimi yapacagim.

iş hayatında başarılı olmanın sırları

Isinizi iyi yapmak yeterli olacaktir. Bunun yaninda gevsek sacma sapan bir tip olmaz, insanlari irrite etmez kendi ozgurlugunuz cercevesinde kisiliginizi ortaya koyarsaniz hem sevilir hem sayilirsiniz. Saygili yaklasin insanlara ve disiplinli calisin. Biraz da cok yonlu olursaniz tadindan yenmez.

1 yıl sonraki kendine not

Bir pasif gelir kaynagi edinmis ol.