bugün
- antalya daki rus nüfusunun 250 bine çıkması9
- chp liler ne ara bu kadar ahlaksızlaştı8
- arkadaşlar yeni sweetshirt üm nasıl8
- şaka maka hala rte'yi savunan insanlar olması39
- çocukken çok isteyip de aldırılamayan oyuncaklar8
- frank lucas nihavend longa milas16 üçlüsü12
- anın görüntüsü25
- sinan oğan41
- muharem ince'nin nihayet 100 bin imzayı toplaması26
- başkalarına göstererek ibadet21
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim49
- akp ince için imza topluyor yalanının patlaması11
- doğu perinçek14
- geceye gerçek bir atatürkçü bırak12
- feramist12
- papa'nın giydiği mont18
- 25 mart 2023 ermenistan türkiye maçı26
- atatürkçü değil iskilipli atıf hocacıyım12
- erdoğan'ın diploması yok44
- yapay zekanın ele geçireceği meslekler16
- tarlasına traktörle rte akp yazan köylü17
- muharrem ince38
- türk fesi yerine ingiliz şapkası taktırmak18
- zall 100 bin imza toplayabilir mi9
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası26
- kızların hoşlanma belirtileri12
- sahurdayız uludağ sözlük46
- ramazanda içenlerin ahirette vereceği hesap30
- chp liler kimin torunları sorunları26
- habakkuk12
- biz 100 yıllık cumhuriyeti değiştireceğiz27
- erkeklerin hoşlanma belirtileri10
- atatürk neden araba üretmedi sorunsalı17
- frank lucas'ın çaylak olması18
- zall jahrein kavgası9
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız41
- bir sigara mı yaksak8
- ekşi sözlük13
- izmir denince akla gelen şeyler8
- nihat hatipoğlu na sorulan sorular10
- jahrein görmüş fetöcü korkusu11
- tipik çomar davranışları12
- şaka maka zall'ın yakışıklı olması28
- bale dünyanın en saçma sporudur22
- atatürkün göktürk yerine roma alfabesini diretmesi19
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması9
- allah çelişkili kitap gönderir mi25
- küçük yaşlardan itibaren aşılanan militarizm9
- hastası olunan sözler16
- erdoğan'ın sınıf arkadaşlarından genç olması8

entry'ler (2350)
Diplomasi da olan pilavi da guzel yapan kiza siz ne yapacaksiniz acaba?
Soyle sevecem boyle sevecemi gec.. herkes seviyor.
Elini sicak sudan soguk suya sokmam, prenses gibi davranirimlari da gec, sen bi kere pilav yaptiracaksin bu kiza. En bastan belli.
Parayi pulu da gec, o kiz parasini da kazanir.
Ulan..* dertsiz basa bela resmen bu erkek milleti.
Soyle sevecem boyle sevecemi gec.. herkes seviyor.
Elini sicak sudan soguk suya sokmam, prenses gibi davranirimlari da gec, sen bi kere pilav yaptiracaksin bu kiza. En bastan belli.
Parayi pulu da gec, o kiz parasini da kazanir.
Ulan..* dertsiz basa bela resmen bu erkek milleti.
Aklima lisede uyuyan arkadasini uyandiran baska bir arkadasi getirmistir.
- ismail!!kalk lan sirtinda sinekler s.kisiyo sen hala uyuyosun kalk!
Gercekten ciftlesiyorlardi bu arada..
- ismail!!kalk lan sirtinda sinekler s.kisiyo sen hala uyuyosun kalk!
Gercekten ciftlesiyorlardi bu arada..
- annem napiyosun calisiyo musun?
+ lastigim patladi anne, cekici bekliyom.
- aa tamam yavrum hadi iyi derslerr...
ditt dittt dittt...
A) kadin beni dinlemiyor.
B) kulaklari duymuyor.
C) alzheimer
D) yanlis anladi.
Allam nolur d olsun. Hala cevabini bilmiyorum.
Ve ben ogrenci degilimmm!!*
+ lastigim patladi anne, cekici bekliyom.
- aa tamam yavrum hadi iyi derslerr...
ditt dittt dittt...
A) kadin beni dinlemiyor.
B) kulaklari duymuyor.
C) alzheimer
D) yanlis anladi.
Allam nolur d olsun. Hala cevabini bilmiyorum.
Ve ben ogrenci degilimmm!!*
Abim yapmistir bunu. Cok ama cok erkendir. Ulan sen daha bi kamp cadiri kurmadin, bisikletle dag bayir dolasmadin, gunubirlik yakin sehirleri gezip gelmedin. Ulan azcik kacak gocek gezip tozaydin sevgilinle. Azcik daha taniyaydin.
Mutlu gibi gerci. Bana b.k yemek duser de yine de uzuluyo insan.
Mutlu gibi gerci. Bana b.k yemek duser de yine de uzuluyo insan.
görsel
Koleksiyonuma yeni elemanlar ekliyorum.
görsel
Non steroid olmayan merkezi sinir sistemini etkileyerek atesi de dusuren agri kesicidir. Bi sike yaramiyor cart curt edip efendim arveles, dolorex, majezik, aferin,brufen, ibidik cold, zibidik forte vs ilaclari leblebi gibi atan arkadaslarima sunu soylemek isterim ki bu hareketleriniz bir gun bobreginizi elinize almaniza neden olabilir.
Parol karacigerden atilir. Kronik bobrek hastalarinin sadik yaridir.
Edit: ayrica grip nezle hallerinde ibidik cold zibidik forte almasi kontrendike olan bir epilepsi hastasi olarak parol benim de sadik yarimdir. Severiz.
Parol karacigerden atilir. Kronik bobrek hastalarinin sadik yaridir.
Edit: ayrica grip nezle hallerinde ibidik cold zibidik forte almasi kontrendike olan bir epilepsi hastasi olarak parol benim de sadik yarimdir. Severiz.
Eskiden kendim icin dusunurdum bunu, halbuki gayet sakin hatta kriz anlarinda bile baya sogukkanli biriymisim. Sinir hastasi falan da degilmisim. Gormezden geliniyormusum, dusuncelerim onemsenmiyormus. Baksana aptal misin o siyah degil, beyaz dedigimde bile sensin aptal, o siyah diyorlarmis. Istediklerimi yapma ozgurlugum yokmus, param yokmus, kendim ile ilgili kararlari bile bana birakmiyorlarmis.
Beni sinir hastasi eden birileri varmis..
Beni sinir hastasi eden birileri varmis..
Tabi ki hayir.. ya onun da herseyi anlattigi daha yakin bir arkadasi varsa?
Hayaldi gercek oluyor sozluk.
Sabah saatlerinde hizli bi nikah, ogle oldugunda gercek bir aile yemegi ve ogleden sonra balayi tatiline cikis.. hayat zaten yorucu, bi de milleti eglendiremeyecegim. Biz eglenicez o paraya. Nihahahah!!
Sabah saatlerinde hizli bi nikah, ogle oldugunda gercek bir aile yemegi ve ogleden sonra balayi tatiline cikis.. hayat zaten yorucu, bi de milleti eglendiremeyecegim. Biz eglenicez o paraya. Nihahahah!!
Ben birini taniyorum.
Mayisa basacam nikahi. Hadi bakalim!
Mayisa basacam nikahi. Hadi bakalim!
Ikili iliskiler.
Her zaman calisir.
Her zaman calisir.
Ama.. bu benim..
(bkz: kara murat benim)
Edit: dahiliyeciymis. Kizlar sizin kesin aneminiz vardir. Bi baktirin bence.
Edit2: gercekten asiri yakisikli degil, eli yuzu duzgun bir kardesimiz. Yolu ve zihni acik olsun.
(bkz: kara murat benim)
Edit: dahiliyeciymis. Kizlar sizin kesin aneminiz vardir. Bi baktirin bence.
Edit2: gercekten asiri yakisikli degil, eli yuzu duzgun bir kardesimiz. Yolu ve zihni acik olsun.
mesela islama göre insanlar okusun ve ona göre yaşasın diye gönderilen kuran'da kadına hitap edilmiyor. hep diyor ki; söyleyin kadınlarınıza şunu şunu yapsınlar.. söyleyin kadınlarınıza şunu bunu yapsınlar.. vs vs..
Ey Adem, sen ve eşin cennette yerleş.
Onlar, kadınlarınızı diri bırakıp, erkek çocuklarınızı boğazlıyorlardı.
Oruç gecesinde kadınlarınıza yaklaşmak size helal kılındı.Onlar, sizin örtüleriniz, siz de onlara örtüsünüz.
Böylelikle kim onlarda haccı farz eder (yerine getirir)se, (bilsin ki) haccda kadına yaklaşmak, fısk yapmak ve kavgaya girişmek yoktur.
Aybaşı halinde kadınlardan ayrılın ve temizlenmelerine kadar onlara (cinsel anlamda) yaklaşmayın. (aybaşı ile ilgili olanlar bile erkeklere söyleniyor)
Kadınlarınız sizin tarlanızdır; tarlanıza dilediğiniz gibi varın.
Kadınlarından uzaklaşmaya yemin edenler için dört ay bekleme süresi vardır.
Yalnız erkekler için onlar üzerinde bir derece var.
Onlara (kadınlara) verdiğiniz bir şeyi geri almanız size helal değildir
Onların (annelerin) yiyeceği, giyeceği bilinen (örf)e uygun olarak, çocuk kendisinin olana (babaya) aittir.
ayetlerin çoğu bakara suresinden.
bir kadın olarak kuran meali okuduğumda aklımdan geçen tek cümle şu idi; bu kitap bana yazılmamış.
sonrasında ne kadar çok cinsellikten bahsettiğini fark edip rahatsız olmuştum. yok kadınınıza şu zaman varın, bu zaman varmayın, şu zaman helal, bu zaman haram.. kafayı seksle bozmuş bir tanrı benim tanrım değildir.
Ey Adem, sen ve eşin cennette yerleş.
Onlar, kadınlarınızı diri bırakıp, erkek çocuklarınızı boğazlıyorlardı.
Oruç gecesinde kadınlarınıza yaklaşmak size helal kılındı.Onlar, sizin örtüleriniz, siz de onlara örtüsünüz.
Böylelikle kim onlarda haccı farz eder (yerine getirir)se, (bilsin ki) haccda kadına yaklaşmak, fısk yapmak ve kavgaya girişmek yoktur.
Aybaşı halinde kadınlardan ayrılın ve temizlenmelerine kadar onlara (cinsel anlamda) yaklaşmayın. (aybaşı ile ilgili olanlar bile erkeklere söyleniyor)
Kadınlarınız sizin tarlanızdır; tarlanıza dilediğiniz gibi varın.
Kadınlarından uzaklaşmaya yemin edenler için dört ay bekleme süresi vardır.
Yalnız erkekler için onlar üzerinde bir derece var.
Onlara (kadınlara) verdiğiniz bir şeyi geri almanız size helal değildir
Onların (annelerin) yiyeceği, giyeceği bilinen (örf)e uygun olarak, çocuk kendisinin olana (babaya) aittir.
ayetlerin çoğu bakara suresinden.
bir kadın olarak kuran meali okuduğumda aklımdan geçen tek cümle şu idi; bu kitap bana yazılmamış.
sonrasında ne kadar çok cinsellikten bahsettiğini fark edip rahatsız olmuştum. yok kadınınıza şu zaman varın, bu zaman varmayın, şu zaman helal, bu zaman haram.. kafayı seksle bozmuş bir tanrı benim tanrım değildir.
oh my goodness.. nasıl olur da bu başlık açılmaz.
efendim güçlü bir mıknatıs yardımı ile dere, nehir, göl gibi su birikintilerine kalınca bir halatla dipteki metalleri çekip çıkartma işlemidir. youtube da çok çılgın videoları da bulunmaktadır. gün itibari ile tez araştırması yapmaktan bıktığım bir anda bir mıknatıs satın alarak sevdiceğimi de ayartarak deneyimlemek istediğim aktivitedir. silah milah çıkmasa bari.. maksat çevre temizliği efendim, balıklar metalle zehirlenmesin..
mıknatısın gelince ve ilk oltamı atınca editlerim sözlük.
efendim güçlü bir mıknatıs yardımı ile dere, nehir, göl gibi su birikintilerine kalınca bir halatla dipteki metalleri çekip çıkartma işlemidir. youtube da çok çılgın videoları da bulunmaktadır. gün itibari ile tez araştırması yapmaktan bıktığım bir anda bir mıknatıs satın alarak sevdiceğimi de ayartarak deneyimlemek istediğim aktivitedir. silah milah çıkmasa bari.. maksat çevre temizliği efendim, balıklar metalle zehirlenmesin..
mıknatısın gelince ve ilk oltamı atınca editlerim sözlük.
sen yeter ki sev kulun olayım
bir dile bin yıl kölen olayım
boynuna koynuna dolanayım
mahşere kadar...
bir dile bin yıl kölen olayım
boynuna koynuna dolanayım
mahşere kadar...
güzel bi konu bulduk, hadi erkenden etik kurul yazısını yazayım diye heveslenip literatür tararken fark ettim ki benim tez konumun upgrade edilmiş halini makale yapmışlar sözlük. hevesim kursağımda kaldı.
Hobilerimi yapmaliyim etmeliyim diye kendim icin o kadar gorev haline getirmisim ki, kendi kendimden istifa ettim. Bjr sure sadece duracagim ya da sadece mecbur olduklarimi yapacagim.
Isinizi iyi yapmak yeterli olacaktir. Bunun yaninda gevsek sacma sapan bir tip olmaz, insanlari irrite etmez kendi ozgurlugunuz cercevesinde kisiliginizi ortaya koyarsaniz hem sevilir hem sayilirsiniz. Saygili yaklasin insanlara ve disiplinli calisin. Biraz da cok yonlu olursaniz tadindan yenmez.
Bir pasif gelir kaynagi edinmis ol.