bugün

gelirken ne getirelim?
evdekilere de direniyorsan, büyük direniştesin ve bundan haz alıyorsun değil mi ?
makarnacı tayfanın yaptığı gibi evde oturup bir yandan survivor izleyip, göbeğini kaşıyıp, göt büyütmek varken sokaklara dökülüp hak aramak nasıl bir duygu? diye sormalı.
Daha önceden neredeydiniz?
ülkeyi yabancı sermaye'ye peşkeş çeken otoriteye direnen vatandaşa, ülkene ihanet etmek nasıl bir duygu diye soran, ana rahmine düşmüş en aptal spermleri bizlere gösteren başlık.

be amina koyduğum klonu, ben ülken için yürüyorum ki, bu peşkeş bitsin.. ya sen neyin derdindesin?
Rabbin kim?
-bir bahar akşamı rastladım size sevinçli bir telaş içindeydiniz, Derinden bakınca gözlerinize Neden başınızı öne eğdiniz?
niçin küfür ediyorsun?
neyin ne olduğunu günler geçtikçe anladınız di mi?
olay provake olayı di mi?
sazansınız di mi?
yaaa.
evladım senin girmen gereken sınavların yok mu?

dün izledim lise öğrencileri eylemde... aklım almıyor. bizim zamanımızda okullarda siyaset konuşmak, siyasi eylemlere katılmak yasaktı. öğretmenler götümüzden kan alır korkusuyla yaşardık.

şimdi öğretmenelr sosyal medya'da siyasi yönelimlerini rahatlıkla paylaşıyor, öğrenciler siyasi eylemlere karışabiliyor.

hem de hafta içi okul saatlerinde.

yaşasın özgür türkiye...
be amina kodumun oglu gotune fisek mi kactida sokaklarin amina koulydunuz.
yurumenize kesinlikle karsi degilim. sadece etrafta ki vatandasin malina zarar vermeyin. adamlarin ekmek teknesi o. polis bir kisiye saldirirken hepiniz kameraya cekmek yerine, biriniz ceksin digerleri olaya mudahale etsin.
yersiz siddetten kacinin. hicbir orgutun dediklerine kulak asmayin.