bugün

ameleden kasıt belli bir eğitim ve kültür seviyesini hedef almaktadır. tarlada domat toplayan teyzelere lafımız yok.

bu amele kitleyi açtığı başlık yazdığı entryden rahatlıkla ayırt edebilirsiniz. amele kitlenin çoğu ekşide yazan abilerinin ve ablalarının o sıralarda tutturduğu moda entry akımına uymaya çalışırlar. çok komiklikli olurlar bunu yaparken.

her daim bu kitleyi burada görmek mümkün. günün istenen saati uludağ sözlük açılarak ispatlanacak bir olgudur.

amele kesim ameleliğinin farkında olup bunu hazmedemeyerek hayatını adadığı karma için butona dadanarak ders vereceğini düşünür. neden sonuç ilişkilerinde pek bir başarısızdırlar.

incisozluk.org konsepti çoğu başlık altında uygulanır. cevap butonu olsa çoğu amele çok büyük ölçüde rahatlayacaktır. amele kesim arasında vizyon kaybı genel kültürde büyük çaplı düşüş kaçınılmazdır.

amele toprağı beller ve aldığı kuru ekmeğe şükrederek tanrıya yalvarır.(günde 5 kere)
bu amele çeşidi 50 yıl önceki toplum popülasyonunu oluşturduğu için siber ameleler dandirik dinlerini burada savunur. kendilerinden olmayana saygı göstermeyi bilmezler. bir nevi orospu çocuğudur.

sikik futbol sidik yarıştırmalarını sözlükte entryleri cevaplar nitelikte kapışmalarla yaparlar.

hülasa: çoğu gerizekalı olan bu kesimden sosyal olarak kaçınılmalıdır.

edit:(kuzenim yazmış) (şimdi dövüyorum)
yanlış bir bakış açısı.

sözlüğün yazar alım kolaylığı ortada. ee ekşi'ye bakıyorsun 50 binden sıraya giriyorlar. ilk deneyim olarak çoğu yazar uludağ sözlüğü kullandığından dolayı böyle lanse ediliyor.

adam anasının karnından yazar doğmuyor ya. hata yapa yapa öğreniyor bir şekilde formatı. sonra belirli bir çitaya geldikten sonrada ekşi'deki sırası geliyor yılların verdiği o heyecanla burayı bırakıp oraya orada yazmaya başlıyor.

bu şekilde devam edip gidiyor döngü. sonuç itibariyle her şey yine zall'ın başının altından çıkıyor. bu kadar kolay elde edilen bir yer yapmasaydı burayı şimdi böyle sorunlarla karşılaşmış olmazdı.
herhangi bir olguyu açıklarken (bkz: yanlış bir bakış açısı) diye cümleye girip, son kelimeleri ile olguyu onaylayan malları ve bunu alkışlayan dallamaları görmemizi sağlamıştır. tşk'ler