bugün
- islami espri anlayışı9
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi29
- polis vatandaşı dövebilir mi17
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor23
- en unutamadığın an14
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır16
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği9
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması14
- akp ve mhp pkk'lıları cezaevinden çıkarır mı14
- uludağ sözlükte sunulan imkanlar19
- erkeğin orospusu13
- kadınların hesap ödenirken sessiz kalması20
- beraber sarma sarılacak yazarlar24
- uğur yücel vs brad pitt12
- küresel12
- chp'nin oy kaybetmesi18
- sari renkli seker35
- aptal ve cahil birine aptal ve cahilsin demek9
- anın görüntüsü30
- yok mu sorusu olan14
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular21
- iyi geceler10
- türbeye gitmek11
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- fotoğraf makinesi alacaklara tavsiyeler11
- arabası olmayan erkek perdesiz ev gibidir13
- yengeç burcu12
- türk malı diye vestel venüs casper kullanmak8
- bedenini hemcinsine rahatlıkla gösteren kadınlar13
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı35
- fenerbahçe müzesini gezip tetanoz olmak10
- hakan fidan'ın zehirlenmesi8
- galatasaray fenerbahçe farkı12
- dağdan gelen pkk evlatlarımızı bağrımıza basacağız12
- marketten ped alan erkek29
- çocuk yapmanın saçma olduğu gerçeği25
- anneler günü12
- arkadaşlar bi bakar mısınız15
- yuzırların hastalıkları8
- kemalistler neden cuma namazına gitmez12
- holding binasında dövülerek öldürülen işçi16
- davul zurnayla evden kız alma geleneği14
- young and dumb11
- gerekirse papaz elbisesi bile giyerim10
- evliliğin erkekler için sömürü düzeni olması10
- centurion9
- akp ciler gazzeye9
su an içinde bulundugum eylem.
iki gunlugune konuk oldugum sozlukte f harfinin onemini gosteren sazanlara tesekkuru borc bilirken,gonullu olarak sazanlık yapan ya da oltaya gelmemiş tum yazarlara yazarlık yasamlarında basarılar dilerim.
hadi eyvallah.gorusz,kib.
iki gunlugune konuk oldugum sozlukte f harfinin onemini gosteren sazanlara tesekkuru borc bilirken,gonullu olarak sazanlık yapan ya da oltaya gelmemiş tum yazarlara yazarlık yasamlarında basarılar dilerim.
hadi eyvallah.gorusz,kib.
güle güle denilesi başlık.
ortamda aradığını bulamamış olmanın, ya da tam tersine istediğini elde edip yeterince eğlenmiş olmanın verdiği mutlulukla yeni sozluklere dogru yol alırken soylenen son sozler.
tüm sözlüğü okumayı bitirip, iki de entry girdikten sonra aldığım karar. olayı dramatize etmek ya da tirad atmak istemiyorum ama sormadan da edemyecem.bu ne lan?
captain blacki ve sarapı bırakmak kadar zor olunası durum
(bkz: kimsin sen)
ben bıraksam da o beni bırakmıyor denilesi sigaramsı başlık.*
süper bir olay. herkes bu duyguyu bir defa da olsa tatmali. tabii sonra geri dönmek sart. adiniza "sözlüge geri dönsün kampanyasi" acilmasi da lazim. bi dahakine onu da isterim.
son zamanlarda "moda mı oldu?" diye düşündüren eylem.
büyük beklentilerle sözlüğe adım atanların gerçekleştirdikleri eylem. tek taşını kendin alacan. devir böyle.
sessiz sedasız olması gereken eylem. "Bak giderim haa" tadında bir göndermedir ki cidden insanın sinir katsayısını artırır. Giden adam sessizce gider , merasimle değil. Kaldı ki bu gidiş iki taraf için de pek fazla bir kayıp olmaz.
(bkz: istesem şimdi bırakırım)
sevine sevine üye olmuş yeni yazarın görünce şaşırdığı başlık.
-amanin yoksa bir gün bende mi bırakacağım?
-ne gibi bir sebeple sözlüğü bırakırım?
-bırakmaktan bahsetmeyin daha ben yeni geldim.
-ben birgün seni bırakmak için sana gelmedim.bir nevi ben seni unutmak için sevmedim
-amanin yoksa bir gün bende mi bırakacağım?
-ne gibi bir sebeple sözlüğü bırakırım?
-bırakmaktan bahsetmeyin daha ben yeni geldim.
-ben birgün seni bırakmak için sana gelmedim.bir nevi ben seni unutmak için sevmedim
(bkz: geri dön)
bir de söylesi var: (bkz: sözlügü birakamamak)
mesele beratulanberat vakası sözlüğü bırakma nedenidir.birisi üfürükten başlıklar açıyor ve onlarcamızda sazan avlamaya yönelik ortaokul zeka seviyesindeki bu teşebbüsü ciddiye alıp onlarca entry giriyoruz, şahsı da popülerleştiriyoruz.şahıs için bir günde 4 sayfa nickaltı entry girilmiş oluyor.
genel olarak entrylerimiz de ''forum a..na korum'' havasında olunca, sözlüğe ciddi ciddi birşeyler yazmaya çalışan, elbetteki doğru tespitleri ile beraber yanlış tespitleri de olabilen, ama bilgilenme/düşünme/tartışma zemininde olmaya çalışan yazarlar da biraz da nazlı bir edayla sözlüğe veda ettiklerini duyuruyorlar.bizler bu arkadaşlarımızın gitmesini istemiyoruz.birçok konu da benimle taban tabana zıt şeyler yazan arkadaşlarımızın da gitmesini ben istemiyorum.yoksa sözlük çekiliğini kaybedecek ve biz burda kalanlar olarak ''sözlük var ya sözlük'' ''eee???'' ''sana girsin'' tadındaki mizah anlayışımızla espiriler yapmaya devam edeceğiz.
genel olarak entrylerimiz de ''forum a..na korum'' havasında olunca, sözlüğe ciddi ciddi birşeyler yazmaya çalışan, elbetteki doğru tespitleri ile beraber yanlış tespitleri de olabilen, ama bilgilenme/düşünme/tartışma zemininde olmaya çalışan yazarlar da biraz da nazlı bir edayla sözlüğe veda ettiklerini duyuruyorlar.bizler bu arkadaşlarımızın gitmesini istemiyoruz.birçok konu da benimle taban tabana zıt şeyler yazan arkadaşlarımızın da gitmesini ben istemiyorum.yoksa sözlük çekiliğini kaybedecek ve biz burda kalanlar olarak ''sözlük var ya sözlük'' ''eee???'' ''sana girsin'' tadındaki mizah anlayışımızla espiriler yapmaya devam edeceğiz.
(bkz: üyelikten istifa)
daha mühimi; (bkz: hep birlikte sözlüğü bırakmak)
son günlerde pek bir moda olan durumdur.
güncel Önemli Başlıklar