bugün
- gecenin şarkısı10
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
bekaret bacak arasında, namus beyindedir.
Benim için fark etmez babam, o zaman beynine sokarım.
namussuz beyin diye birşey duydunuz mu hiç ?
herkes istediğini yapar sonunda da vebalini çeker herşeyin sonucu bellidir tartışmak sizi ilgilendirmez.
milletin bacak arasını tartışma konusu yapmak acizlik göstergesidir. bari yokluğunu belli etme.
kişinin kafası gerçekten sağlıklı ve düşünebiliyorsa uçkurunada sahip çıkar kafasınada sahip çıkar. ya 2side tamdır ya da değildir.
yazılanlardan görüldüğü kadarıyla çoğu kişinin kendisine çeki düzen vermesi lazım ama çoğununda vermeyeceği kesindir.
herkes istediğini yapar sonunda da vebalini çeker herşeyin sonucu bellidir tartışmak sizi ilgilendirmez.
milletin bacak arasını tartışma konusu yapmak acizlik göstergesidir. bari yokluğunu belli etme.
kişinin kafası gerçekten sağlıklı ve düşünebiliyorsa uçkurunada sahip çıkar kafasınada sahip çıkar. ya 2side tamdır ya da değildir.
yazılanlardan görüldüğü kadarıyla çoğu kişinin kendisine çeki düzen vermesi lazım ama çoğununda vermeyeceği kesindir.
uygunsuz ve saçma bi düşüncedir yerine göre.Aga burası türkiye lan burda bu laflar yemez.Dışarda bu lafı söylesen senin bacak aran gider yani yaşadığın yeri iyi bileceksin aga.Ama nedir namus beyindedir tek cinsellikte değildir yani amk.
pişman olmuş, aslında kendisini kandırdığı fikrini utanmadan halka da özgürüm ayağı ile yutturmaya çalışırken rezil olduğunun farkında olmayan hasta ruhlu basit kızların sözüdür.
Zinayı meşrulaştırmak için uydurulmış sözlerden biridir.
(bkz: kafa siken laikçi zırvaları) sayesinde tüm laikçilerin namusumuzu kirlettiği sonucuna ulaşılabilinecek önerme.
namus bacak arasında değil,
namus insanın işidir,toprağıdır,çocuklarıdır,onurudur,onurunu çiğnetmemektir,değerleridir,ilkeleridir,ülkesidir,insan sevgisidir bunlar olmadıktan onra bakir veya bakire olmak neyi değiştirir ki..
namus insanın işidir,toprağıdır,çocuklarıdır,onurudur,onurunu çiğnetmemektir,değerleridir,ilkeleridir,ülkesidir,insan sevgisidir bunlar olmadıktan onra bakir veya bakire olmak neyi değiştirir ki..
Beyinle sevişen marjinal tiplerin söylemi.
Evleneceğin kişi başkalarıyla beraber olmuş sonuç itibarıyla. Kucaktan kucağa hoplamış, penislerden penis beğenmiş. Duyguları olan bir erkeğin bu durumu kabulleneceğini düşünmüyorum. kabullenmiş gibi davranabilir ama ne yaparsa yapsın o düşünceyi kafasından atamayacaktır.
Sözlüğün ucra köşelerinde marjinal yazar havası yaratmaya gerek yok gençler. iyi kötü herkesin bir hayat felsefesi vardır. Kurallarınızı çiğnemeyin.
Düdüt: başkalarıyla birlikte olan kız için söyleneni ''namus bacak arasında değil yeaaa'' olarak okuyan denyolar bir daha okusun. Okusun ki ayar vereceğim gazıyla rezil rüsva olmasın. Hamına koyim bi siz düşünün zaten.
Evleneceğin kişi başkalarıyla beraber olmuş sonuç itibarıyla. Kucaktan kucağa hoplamış, penislerden penis beğenmiş. Duyguları olan bir erkeğin bu durumu kabulleneceğini düşünmüyorum. kabullenmiş gibi davranabilir ama ne yaparsa yapsın o düşünceyi kafasından atamayacaktır.
Sözlüğün ucra köşelerinde marjinal yazar havası yaratmaya gerek yok gençler. iyi kötü herkesin bir hayat felsefesi vardır. Kurallarınızı çiğnemeyin.
Düdüt: başkalarıyla birlikte olan kız için söyleneni ''namus bacak arasında değil yeaaa'' olarak okuyan denyolar bir daha okusun. Okusun ki ayar vereceğim gazıyla rezil rüsva olmasın. Hamına koyim bi siz düşünün zaten.
namus ne bacak arasındadır ne de beyindedir. Böyle saçmalık mı olur lan? herkes bir taraftan götü kurtarmaya çalışıyor. Onlarca kişiyle yatmışsa onun namusu beyindedir mi diyeceğim, ya da vermeden her türlü şeyi yine onlarca kişi ile yaptıysa bu sefer de haa bu bakir/e bu namuslu mu diyeceğim. Ulan burada neyi tartışıyorsunuz, iki kişi gelecek evet bacak arasında değildir diye sizi savununca vicdanen mi rahatlayacaksınız? Sen kendini namuslu mu hissediyorsun o zaman namuslusun. ama burada bunu tartışıp vicdan rahatlatmaya gerek yok.
Bir de kızların bu tripleri vardır. Namus o değil bu değil diye ahkam keserler ama çoğu da ilk ilişkiye önem verir. nasıl ki erkek kadının ilki olmak istiyorsa kız da aynıdır. ama buna rağmen bazı sohbetlerde çağdaş görünmek adına bu tip şeylere başvuranları da gördüm. Yani gördümü de açayım: sohbet ediyoruz, konuşyoruz. Öyle bir konuşuyorki kız sanarsın tüm ülke ile yatmış, ben bakireliğe önem vermem atıp tutuyor. Sonra olaylar gelişiyor yatak faslına geçince e ben hiç yapmadım kendimi ilk geceye saklamak istiyorum. lan amk 2 haftamı verdim ben sana, lafa gelince orospuya sikiş öğretmekten geri kalmıyorsun ama kutsal hazine gibi saklıyorsun gerçeğe gelince.
velhasıl. Sikimde değil bu meseleler artık. Ama buraya gelip vicdanen yandaş aramayın.
Bir de kızların bu tripleri vardır. Namus o değil bu değil diye ahkam keserler ama çoğu da ilk ilişkiye önem verir. nasıl ki erkek kadının ilki olmak istiyorsa kız da aynıdır. ama buna rağmen bazı sohbetlerde çağdaş görünmek adına bu tip şeylere başvuranları da gördüm. Yani gördümü de açayım: sohbet ediyoruz, konuşyoruz. Öyle bir konuşuyorki kız sanarsın tüm ülke ile yatmış, ben bakireliğe önem vermem atıp tutuyor. Sonra olaylar gelişiyor yatak faslına geçince e ben hiç yapmadım kendimi ilk geceye saklamak istiyorum. lan amk 2 haftamı verdim ben sana, lafa gelince orospuya sikiş öğretmekten geri kalmıyorsun ama kutsal hazine gibi saklıyorsun gerçeğe gelince.
velhasıl. Sikimde değil bu meseleler artık. Ama buraya gelip vicdanen yandaş aramayın.
bacak arasını açtıran beyindir ya da beyinsizlik.
hem doğru hem saçma bi önerme. Okulundan örnek vereyim, bi sınıfta kaşar dediğimiz de var, düzgün kız dediğimiz de. Şimdi kaşar dediğim kız bakire dahi olsa gözümde değişmez. Düzgün kızımız ise bakire olmasa bile gözümüzden bişey kaybetmez. Lan nasıl bi ikilem bu demeyin, öyle. Diyeceğim şu ki bekaret sorun değil siz doğru kızla olduktan sonra.
kendine göre konuşan bazı erkeklerin gerzekçe söylemlerinden biri.
diyenlere ; sizin beyninizle namusunuz yer değiştirmiş demek lazım.
doğru ve ama sadece teori de kalan bir sav.
dilinde, beyninde senin namusundur. ettiğin söz, düşündüğün şey senin namusunun ta kendisidir.
bunu ilişkiye girmemiş kişiden duyamazsınız.
ilişkiye girmeden önce namus bacak arasındadır diyen ilişkiden sonra değildir diyor.
bunu geçen de yazdım..
namus bacak arasındadır.
zarı bozulmamış ama her boku yapmış kişide orospudur onuda yazayım da beyindedir diyen orospular onları örnek göstermesin.
tabi sadece bu olay kızlara özgü değil bizlerede özgü.
ilişkiye girmeden önce namus bacak arasındadır diyen ilişkiden sonra değildir diyor.
bunu geçen de yazdım..
namus bacak arasındadır.
zarı bozulmamış ama her boku yapmış kişide orospudur onuda yazayım da beyindedir diyen orospular onları örnek göstermesin.
tabi sadece bu olay kızlara özgü değil bizlerede özgü.
Namus bacak amına koyum 50 yıldır tartısılan sıksıkı bı bok.
bi siktir dedigim onerme.
Bacak arasinin degil kizin aklinin bakir olmasi gerekir.
Ayşe Arman'ın köşe yazısında okumuştum bir kere. Konu çocukların cinsel istismarı.
Bir kız çocuğuna babası tarafından cinsel istismar uygulanıyor ve küçük kız bekaret testine sokuluyor. Testin sonucunda kızın bekaretinin bozulmadığı anlaşılıyor ve annenin tepkisi oh namusumuz kurtuldu. Bunu diyen kadının uyuşturucu satışından sabıkası var.
Namus nerdedir tartışılır ama 5 yaşındaki çocuğun bacak arasında olmadığı kesin.
Bir kız çocuğuna babası tarafından cinsel istismar uygulanıyor ve küçük kız bekaret testine sokuluyor. Testin sonucunda kızın bekaretinin bozulmadığı anlaşılıyor ve annenin tepkisi oh namusumuz kurtuldu. Bunu diyen kadının uyuşturucu satışından sabıkası var.
Namus nerdedir tartışılır ama 5 yaşındaki çocuğun bacak arasında olmadığı kesin.
Ayşe Arman'ın köşe yazısında okumuştum bir kere. Konu çocukların cinsel istismarı.
namussuzca düşünen ibneler için söylenmiş bir sözdür.
komuşunun sütyeninin balkona düştümesine ve yeni evli çiftin karşı dairede oturmasına hallenenlere söylenmiş bes belli.
komuşunun sütyeninin balkona düştümesine ve yeni evli çiftin karşı dairede oturmasına hallenenlere söylenmiş bes belli.
uzlaşılması pek tabi mümkün olan ancak bunun ifade biçimi hiç samimi bulunmayan savdır.
şöyle ki, nedense hep ilişki yaşayıp ardından erkek arkadaşına nedendir bilinmeyen bir şekilde ve zamanda ifade edilir bu sav velhasıl aynı zat ilişki yaşamadan önce tam zıttını düşünmektedir, nitekim anlayış bekler fakat bu hem ironik hem de paradoksaldır.
belki doğru belki yanlıştır. ancak ifade edildiği pratikler göstermiştir ki hiç samimi değildir.*
şöyle ki, nedense hep ilişki yaşayıp ardından erkek arkadaşına nedendir bilinmeyen bir şekilde ve zamanda ifade edilir bu sav velhasıl aynı zat ilişki yaşamadan önce tam zıttını düşünmektedir, nitekim anlayış bekler fakat bu hem ironik hem de paradoksaldır.
belki doğru belki yanlıştır. ancak ifade edildiği pratikler göstermiştir ki hiç samimi değildir.*
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar