ışidci selefilerin karsı genelev karısıdır, allaho ekber değip ortaklaşa sikiyorlar.
Müslüman kadın ahlaklıdır.

Diğerinde ahlak yozlaşması vardır.
tanrı'ya inançtır.

ortak noktaları da, kişinin inancıyla aydınlığını karanlığını çözebileceğini sanan malların, kendileriyle ilgili yorum yapmalarıdır.

bazen gerçekten müslümanları ve ateistleri inceleyip "hmm parlakmış" diye çetele tutan gerizekalılar olduğuna inanıyorum.
(bkz: sevişmek sevişmek sevişmek)*
(bkz: özet geçer misiniz güzel kardeşlerim)
biri tanrıya inanır, diğeri inanmaz.
fark yoktur hatun hatundur.
pek bir fark yoktur. bir insanın dini inancı bir başkasını ilgilendirmez, bu yüzden insanlıklarına bakıcaksın. müslüman kadının içi temiz olmadıktan sonra neye yarar? aynı şey ateist kadın içinde geçerlidir. bizim için önemli olan niyetleri olmalı geri kalanı onların yaşamı, allahla arasında olan ilişkidir.
ayrım veya fark aramaksızın müslüman da insandır, ateist de. yani amerika' da yaşayan bir kadınla afrika' da yaşayan bir kadın arasındaki insanlık boyutunun tartışılamayacağı gibi, bu durumda tartışılamaz. zevkin ve rengin sana hangisini uygun görüyor ise o şekilde davranmalısın. yani aslında " bak ben bunla beraberim, bunun dışında herkes boktur " demek, kendin dışında herkesi insan yapar. o yüzden başkalarına bok atmak için önce kendini düştüğün o bok çukurundan çıkarmalısın. *
inanç bir insan için olmazsa olmazdır. varlık nedenini açıklamak için her insan mutlaka birşeylere inanır. bazıları, herşeyi yaratan tek bir güce (Allah'a) inanır, bazıları için kutsal olan şeyler ritüellere bağlanmıştır, bazıları fiziğe, bilime inanır ama inanır. bu anlamda inançları insanların yaşam biçimlerini de ciddi anlamda etkileyen bir unsurdur. eğer kişi müslümansa, islam dinine inanıyorsa, bu inancının gerektirdiği kurallara göre yaşamaya çalışıyor, yaşayamıyorsa acı çekiyor eksiklik, suçluluk hissediyordur. eğer kişi ateistse, fizik evren olgusuna inanıyordur ve öldükten sonra bedeni çürüyüp gidecektir. yani eden bulur felsefesi bir ateist için hayatta olup bitecek birşeydir ve sonrası yoktur. bu durumda ateist bir insan için özgür bir yaşam kabul edilebilir bir hayat tarzıdır. ama bu özgürlük, ateistin nefsinin her istediğini yapacağı anlamına gelmez elbette. sonuçta davranışları, yaşam biçimini etkileyen tek şey inancınız değildir. sosyal çevre, olanaklar, inanç dışı düşünce yapısı da insanların yaşam tarzlarını etkileyen başka unsurlardır. herşeye tekrar bakılırsa ateist kadın şöyledir, müslüman böyle diye çok da genellenemez aslında.
garip birşeydir ki; bazı kesimlerin evlenmek istedikleri kadında bulunmasını istedikleri özellileri müslüman kadına, bulunmamasını istedikleri özellileri de atesit kadına yükleyerek oluşturdukları, sipariş listesi tarzında farklardır.
biri türbanlı ve biraz ezilmiştir. diğeri kendine güvenli ve güzeldir.
muslumani herkes ailesine layik gorur, ateiste pek yanasan olmaz.
müslüman kadınla ateist kadın arasında inançları dışında hiç bir fark yoktur. Herkesin kendi ahlaki değerleri vardır ve buna göre yaşarlar. Kategorize etmek veya yargılamak yanlıştır.
gündüz ve gece gibidir.
son nefeste belli olacaktır.