bugün

katılmak istemesem de bazıları hakikaten öyleler. üniversite yıllarında yeni taşındığımız evi kız öğrencilerden devralmıştık. eve girdiğimizde mutfakta küflenmiş yemek artıkları, odalarda sigara izmaritleri ve kızların iç çamaşırları fink atıyordu. daha sonra o kızlardan bikaçıyla münasebetim oldu. bakıldığında son derece bakımlı, güzel kokular süren, kılığına kıyafetine çok özen gösteren tiplerdi. fakat o gördüğüm manzara hala aklımdadır ve dış görünüşün aslında temizlikle çokta örtüşmediğini öğrenmiş oldum.
bazı bazı durumlar haricinde doğru bir söylem olmakla beraber kardeş, kanka gözüyle bakılan insanların yanında her türlü pisliği yapanların dışlanmışlığı, örselenmişliği.
kişinin kendi pisliğini görmesidir, kızların çoğu erkeklerden daha temiz ve hijyeniktir. bir de 5 vakit abdest alan kızlar için asla yakışık almayan sözdür.
arkasından atıp tutulacağına gizliden şu videonun izletilmesiyle çözülecek sorundur.

http://www.uzmantv.com/va...de-nelere-dikkat-edilmeli
bu söylemler kişiden kişiye değişir. bütün kızlar pis bütün erkekler mal diye bir şey yok. böyle bi genelleme yapabilen kişi hitler kafasına sahip olmalı.
türk kızlarından hareketle yapılmış yanlış bir genelleme...

zira bu önermeye anti-tez oluşturabilecek bir çok yabancı arkadaşlar tanımaktayız, hepsi tertemiz işlerinde güçlerindeler...

(bkz: rus kızları)
istisnalar kaideyi bozmak düşüncesiyle üzülerek kesinlikle katılıyorum.tuvaletlere bakılırsa erkekler en fazla sifonu çekmeyi unutur fakat bayan tuvaletleri açık olarak kenarlara atılmış orkidler, yerlere atılmış uzun uzun saç telleri ve klozetin üzerinde bol miktarda idrar damlaları vardır. ayrıca artık erkekler bile kokmamaya dikkat ederken özellikle yazın bayanların daha çok koktuklarına bizzat şahit oluyorum.ya bi roll-on al bacım o kolunun altına bi sürüver allasen.
uzun yıllar kız arkadaşlarımın evinde bulunduğumdan mütevellit karşılaştığım acı gerçek. Regl döneminden tutun 1 hafta üstüste giydikleri tayta kadar sırf sevgilisiyim diye katlanmak zorunda mıyım? Abi lütfen ucuzlaşmayın güzel kokun temiz giyinin lütfen.
uyduruk gerçektir.

hayır pis değiliz tamam mı! * *
Kulliyen yalandir.
Kızlar ne yazık ki bazı erkekler den çok daha temizdir.
kadınların pis olduğu gerçeği ....