bugün

Emine Erdoğan'ın radarının üstünden uçup gitmiştir. Anlamamış da olabilir. Türk halkından ne ayarlar alıyorlar karı koca anlamıyorlar, bunu anlamaması doğal.
bu devlet tayyibin ve ailesinin malı değildir. herkes haddini bilmelidir. istersen monarşi yönet herhangi bir açılış için bile karını, kızını temsilci atayamazsın.
bakın "konuşma yapmak üzere kürsüye davet edilmesine..." burada bir davet var bu doğru. aslında bu davet olmasaydı sonuna kadar haklı derdim ne vasfı varki başbakan eşi olması dışında. kamer genç'i pek sevdiğimi söyleyemem ama bu lafı bu üslupla yanlıştı. daha dün kanalın birinde spikerin biri türbanlı ikiz kardeşleri çağırmış programa ve orda sırf türbana yoruyorlar yok artık dedim dayanamadım. bu millette emine erdoğan'a gelesiye kadar kaç yetkili adam var davetsiz olsaydı helal olsun derdim. öyle dini siyasete ve yanlış bir üsluba yormanın anlamı yok.
dürüst konuşmak gerekirse emine erdoğan'ın orada ne işe var ben de anlamış değilim.

kamer genç'in yaptığı ise terbiyesizliktir.
japonyada kutlanan 29 ekim reesepsiyonunda japonya başbakanının hanımı konuşmuştur. türkiyede kutlanan japonların bayramında nezaketen ve cevaben saygı unsuru olarak bizim başbakanımız eşi konuşmuştur. ama devlet adap, haya, şahsiyetini bilmeyenler, türkiye cumhuriyeti devletini, bağırıp, çağırarak rezil etmiştir.
kamer genç herzaman ayar vermeye çalışır fakat ayarı kendi yer nedense.