Türkiyenin çeşitli illerinden cumhuriyet mitinglerine katılan kitle.
(bkz: hep aynı yüzler)
cumhuriyet mitinglerinin birilerinin içine fena oturduğunu gösteren çamur atma.
yanlış bir sanrıdır.

aynı yüzler diye tespit yapıldığına göre tek tek sayılmış, akabinde balatalar yanmış, hayat ne tuhaf vapurlar filan

(bkz: say lan isimlerini)
iki ile milyonun ayrı yazılmamasına mı yanarsın, riske girmemek için rakamsal karakterle yazılmasının akıl edilememesine mi, başlığın bir işten bahsedip açıklamada bir topluluktan bahsedilmesine mi? seç beğen, hatta beğenemediysen bir tane de ben söyleyeyim, politikanın kimlere kaldığına mı?

başlık da düzelir, entry de düzelir, hepsine edit çekilip kenara çıkılır, olmadı entry silinip tas tarak toplanıp temize çıkılır. nihayetinde tablo budur, interaktif sözlüğümüzün trendi budur işte.

en sonunda tanım: sanrıdır. kitle değildir amına koyim ya, sanrı işte.
türkiye' deki klasik, süregelen yanılgının yalnızca bir örneğidir. * toplumu gaza getirmeyi amaçlayan kişilerin birkaç kişi toplayıp bu olayı tüm topluma mal etme çabasıdır. insanların bilinçaltılarına tecavüzdür.
edit: bu arada 2010 yılı için tahminlere göre türkiye' nin nüfusu 72 milyona yakın düzeylerde olacak,75 nereden çıktı ki? *
cumhuriyet mitinglerine katılanların işsiz-güçsüz bazılarınca teker teker kontrol süzgecinden geçirildiğini anlamamızı sağlayan tespittir.

canın o kadar sıkılıyorsa sen de mitinglerden birine gel arkadaşım, hiç değilse biraz anlarsın.
(bkz: çağdaş yaşamı destekleme derneği)
(bkz: Atatürkçü düşünce derneği)
(bkz: Tuncay Özkan)
canancığım arıtmanım
büyük milliyetçi sayın işçi partisi genel başkanı: (bkz: Doğu Perinçek)

edit: (bkz: elli karakter kadar karakter sahibi olmamak)
(bkz: iki milyon kişinin bindirilmiş kıta sanılması)
cumhuriyet mitinglerinin kuyruk acısını taşıyan kişinin uydurup kendini tatmin etttiği durumdur. bir ülkede bir meydana protesto için 2 milyon kişi çıkıyorsa siz hala ne konuşuyorsunuz dedirtir.
doğru tespittir. alakası yoktur. cidden sadece iki milyonluk gruptur. madem ülkede büyük çoğunluktu akp nasıl aldı ülkenin yarısını. saçmalanmasın lütfen.
edit: akp den tiksiniyorum yanlış anlaşılmasın.
kimsenin içine oturmayan durumdur. 100 bin kişiyi 2 milyon diye gösterip onu da 75 milyon kişiye uyarlaması içe oturacak bir durum değil ancak taşak geçilecek bir durumdur.
güncel Önemli Başlıklar