bugün
- diploma iptaline ilişkin tebligat13
- aktrolleri engellemek9
- 13 mayıs boğaziçi olayları12
- true gelmiş14
- ak parti'nin dem'i satışa getireceği gerçeği11
- pkk'nın bitmesi sırada kemalizmin olması24
- villa da yaşamak12
- pkk8
- recep tayyip erdoğan9
- nervionun basamak atlayamaması13
- ülkü ocaklarında demli çay içilmesi15
- rte'nin mezar taşına yazılabilecekler14
- abb'de bardak ve çöp poşeti vurgunu iki kelle aldı13
- sizce ben şişman bir camış mıyım8
- müge anlı'da uludağ sözlük'ün anılması35
- 295 milyon euro nerede19
- arkadaşlar buyrun ballı muzlu çilekli süt içelim18
- pkk'nın kendini feshetmesi akla uygun değil12
- küresel13
- arkadaşlar sizce bu hırka nasıl17
- arkadaşlar yeni şapkam nasıl8
- sözlük kızlarının yüzde 95'inin çirkin olması21
- kürtçenin resmi dil olmasını istiyoruz47
- 12 mayıs hemşireler günü11
- sözlükte yazmak size bir şey kazandırmaz20
- federal republic of anatolia8
- 12 mayıs 2025 pkk'nın kendisini feshetmesi30
- kadınlar erkeklerin yüzde seksenini çirkin buluyor8
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası8
- erkeğin orospusu22
- televizyonun bozmasının nedenleri11
- kadir mısıroğlunun mezar taşına oturan kemalist8
- birinin size çirkin demesi19
- sari renkli seker19
- anın görüntüsü17
- uludağ sözlük geleneksel bahar pikniği12
- fiat egea10
- cuma günü istanbula gidiyorum orada cami var mıdır20
- kent lokantası9
- 4 aydır sevişmiyorum yardım edin10
- chp'nin oy kaybetmesi9
- darwinci ateistlerin cevab veremeyeceği sorular8
- akp bitmiştir12
- islami espri anlayışı10
- kürtlerin 5000 yıllık tarihi olması15
- allahsız kitapsız imansız saygısız taharetsizler9
- polis vatandaşı dövebilir mi19
- en unutamadığın an14
- azerilerin çoğu pisliktir8
- otobüste ayakkabılarını çıkaran insan10
yoğun olarak kullandığım ve koduydu, şifresiydi, cep anahtarıydı illet olduğum internet şubesi.
önce müşteri numarası ve parola girilir, çıkan karşılama mesajı doğrulanır. daha sonraki adım; internet şifresini girmek ve cep anahtar'dan şifre üretmektir. internet şifresi girildikten sonra telefondan işcep'e bağlanılır ve cep anahtar şifresi kullanılarak, cep anahtar'dan şifre üretilir. sonra da...
yok ebesinin amı ya! bu kadar paranoyak olunmaz ki lan!
önce müşteri numarası ve parola girilir, çıkan karşılama mesajı doğrulanır. daha sonraki adım; internet şifresini girmek ve cep anahtar'dan şifre üretmektir. internet şifresi girildikten sonra telefondan işcep'e bağlanılır ve cep anahtar şifresi kullanılarak, cep anahtar'dan şifre üretilir. sonra da...
yok ebesinin amı ya! bu kadar paranoyak olunmaz ki lan!
internet şubesine girmesi bir dert, girdikten sonra kullanması bir dert. yani bir garanti bankası internet şubesine
göre çok ama çok kullanışsızdır. tasarımı çok itici ve kullanışsız.
göre çok ama çok kullanışsızdır. tasarımı çok itici ve kullanışsız.
Çok kullanışlı bir internet şubesi özellikle ziraat bankasıyla karşılaştırıldığında.
protesto edilesi ve mümkünse herhangi bir işlemimi oradan yapılmaması gereken banka...
işlemler uzun sürer şifreleme işlemi adamı kanser edecek seviyededir ama güvenlik konusunda benden geçer notu almıştır.
kullanımında nadiren sorunlarla karşılaştığım, güvenlik konusunda güvendiğim, beni hızlandıran, zaman kazandıran uygulama.
Şifreyi kabul etmediğinden girilemeyen şube.Yeni şifreleri girince de bilgilerinizi kontrol edin diyor.
3 kere yanlış girince bloke olup yeni şifre aldırtıyor. Böylece 3 kere şifre aldım yine giremedim yine giremedim.
Her ay şifre aldırtması da ayrı sorun. Daha da mantıksızı şu: aldığınız şifre 6 rakamlı olacak. Son şifrelere benzemeyecek.
Toplamda 10 tane rakam yok mudur. 4 tane kalır geriye bu da kartın şifresi olanlardır.
Paypal kullanıyorum. Bir yandan işten kazandığım para orda. ve de alışverişte kullanıyorum.
Paypal güvenlik açığı yapıyor biliyorum. Hesabımı birileri boşalttı diye korku sardı beni.
Gözlerim doldu utanmasam ağlıyacaktım. Para için ağlayacak kadar karaktersiz olamazsın deyip tuttum kendimi.
Paralar gittiyse aylardır boşa çalıştım demektir.
Şunu da eklemezsem geçemeyeceğim. Yüzyüze şubedeki soğuk halden anlamayan çalışan kadının yüzünü görmeyim diye internet şubesi kullanıyordum. Garanti bankasının sıcak neredeyse okey atabileceğin çalışanlarının yanında hastane
soğukluğunda o ortama Allah düşürmesin diyorum.
Yani paramdan olduysam bir o kadar kötüsü de soğuk şubedeki tiplerle tekrar muhattap olma ihtimalidir.
Artık son çare bankamatiğe gidip tüm kalan bir para varsa çekmektir.
3 kere yanlış girince bloke olup yeni şifre aldırtıyor. Böylece 3 kere şifre aldım yine giremedim yine giremedim.
Her ay şifre aldırtması da ayrı sorun. Daha da mantıksızı şu: aldığınız şifre 6 rakamlı olacak. Son şifrelere benzemeyecek.
Toplamda 10 tane rakam yok mudur. 4 tane kalır geriye bu da kartın şifresi olanlardır.
Paypal kullanıyorum. Bir yandan işten kazandığım para orda. ve de alışverişte kullanıyorum.
Paypal güvenlik açığı yapıyor biliyorum. Hesabımı birileri boşalttı diye korku sardı beni.
Gözlerim doldu utanmasam ağlıyacaktım. Para için ağlayacak kadar karaktersiz olamazsın deyip tuttum kendimi.
Paralar gittiyse aylardır boşa çalıştım demektir.
Şunu da eklemezsem geçemeyeceğim. Yüzyüze şubedeki soğuk halden anlamayan çalışan kadının yüzünü görmeyim diye internet şubesi kullanıyordum. Garanti bankasının sıcak neredeyse okey atabileceğin çalışanlarının yanında hastane
soğukluğunda o ortama Allah düşürmesin diyorum.
Yani paramdan olduysam bir o kadar kötüsü de soğuk şubedeki tiplerle tekrar muhattap olma ihtimalidir.
Artık son çare bankamatiğe gidip tüm kalan bir para varsa çekmektir.
çok kullanışlıdır. yalnız havale yapmaya kalkışınca şu uyarıyı verendir: Bu işlem ile ilgili henüz sizden talimat almadığımız için işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Talimatınızı, Şubelerimiz veya Bankamatiklerimiz aracılığıyla güncelleyebilirsiniz.
bankamatikte bunun nasıl yapıldığını bilen varsa bir mesaj atsın. zira bankamatikle uğraşmama rağmen hiçbir bok bulamadım bununla alakalı.
bankamatikte bunun nasıl yapıldığını bilen varsa bir mesaj atsın. zira bankamatikle uğraşmama rağmen hiçbir bok bulamadım bununla alakalı.
an itibari ile ulaşılammayandır.
gördüğüm en kötü internet bankacılığı hizmetini vermektedirler, sürekli hata vermektedir.
ekranların arasında geçiş çok yavaştır ve kullanışsızdır.
gördüğüm en kötü internet bankacılığı hizmetini vermektedirler, sürekli hata vermektedir.
ekranların arasında geçiş çok yavaştır ve kullanışsızdır.
güncel Önemli Başlıklar