bugün

"ben iki miki anlamam, susadıkça su içerim" mantığından sıyrılıvermiş, ender saraç ile osman müftüoğlu' nun sözünden çıkmayan insandır.
normal su içenden tuvalete daha çok giren insandır.
susamak
su içmek için vücudun alarm vermesidir susamadan da su içiniz.
böbreklerine çok iyi bakan insandır.
yarış atı gibi işeyen bünyelerdir... sürekli benim tuvalete gitmem lazım diyerek sohbetin içine ederler.
içilen suyun sertlik oranına göre böbrek iflasına davetiye çıkaran kişi de olabilir..
(bkz: suyun sertliği)
(bkz: böbrek taşı)
kadın programlarında mantar gıbı bıtıveren dıyetısyenlerı fazla dınleyen ınsandır. Ordakıkonusmalar tavsıyeler bırer genellemedır.
her bunyenin su ıhtıyacı farklıdır ve suyun fazlası zararlıdır.

hatta ünlü bir cilt bakımı üreticisi firmanın vermıs oldugu bır konfransta söylendıgıne göre suyun fazlası sarhos yapıp, beyın hucrelerınde tahrıbata yol acarmış.
15 dkda bir tuvalate giden, harçlığının yarısını su parasına harcayan, emektar sidik torbasına sahip insandır. ne diyelimdir helal olsundur.
ekranlarda bir uzman göre çok yararlı olan, başka bir uzmana göre de faydasız olan olaydır. doktorlar bile çelişkiye düşmüşken, insanların karar vermesi de zor olmakta.
çok tuvalete gitmekle zayıflayacağını sanan insandır.
yaz ayları için oldukça normal olsa da kış ayında pek güzel olmayan eylem. ama lebiderya mekanlardan kupkuru dağların arasına düşmüşsen bünye zor alışır ve bu alışma sürecinde -ya da alışamama diyelim- dilin damağın kurur. hele bir de sigara içiyorsan çarp çileyi ikiyle. günde iki demlik çay da içsen değişmez durum. işte bu ve benzeri durumlarda istemesen de, miden bulansa da içersin 2 litre su. tek kaygın 'dilerim iki litreyi geçmez' olur.

evet doğrudur yarış atı gibi de işersin.
*