bugün

Pilzen macina sahbe biletle girmeye calisan mal fenev taraftarinin baslarina is actigi durum. Mal misiniz nesiniz anlamadik ki?
--spoiler--
"Fenerbahçe prosedür gereği sevk edildi Klüp önceden sorun cıkaracaklarını bildirmiş ve grup maça alınmamış . Sorun yok."
--spoiler--

hocaların hocası aykut kocaman böyle bir açıklama yapıyorsa inanın ki sorun büyüktür.

(bkz: aykut kocaman nın 125441524032 istifası)
--spoiler--
fenerli taraftarlarin maca sahte biletle girecegi istihbaratini alan fenerbahce kulübü, konuyu hemen uefa güvenlik konseyi ve plzen güvenlik konseyi ile paylasmistir. böylelikle taraftarlarin yakalanmasi kolaylasmis ve mactan sonra uefa, yardimlarindan dolayi fenerbahce'ye tesekkür mektubu göndermistir.
--spoiler--

Yani burdan bir cacik cikmaz beyler. uefa üzerine tesekkür mektubu göndermis fenerbahce'ye. bu prosedür geregi sevktir.
yine bela yine fener.

aziz yıldırım ile gfb'nin arası iyice kızıştı. bakalım kim galip çıkacak bu savaşta, her halukarda mağlup olan fenerbahçe olacak ama (zarar görme açısından).
aziz yıldırım var ken fenerbahçeye uefa kupasını vermezler arkadaşlar dedirten olay.
cemaatçileri heyecanlandıran gelişmedir. olum biz uefa'nın çifte standardına alıştık da sizdeki bu ergen heyecanı ne lan? *

o değil de bi mehmet baransu vardı, ne oldu ona? hani şu sizi fener 5 yıl mı ceza yiyecek 8 yıl mı; alt ligde hangi yabancı futbolcuları oynatacak diye hop oturtup hop kaldıran abiniz.
kedileri sevindirmiş haberdir. boşuna heyecan yapmayın çocuklar. sıradan bir prosedür. oturun oturun..
güldürmüştür..
güncel Önemli Başlıklar