bugün

sözlükte* yazan, tek davası ve takıntısı da din karşıtlığı olan bazı yabancı nick li yazarlarda görülen durumdur.

(bkz: dine saldırıp entelektuel olduğunu sanmak)
(bkz: batılılaşmayı yanlış anlayan türk)
(bkz: dine küfretmeyi bilmişlik sanmak)
din düşmanı değil, bağnaz insanlara karşıdır onlar.
(bkz: çünkü herkes inanmak zorunda)
(bkz: inanmazsanız size laf sokarlar) çok korktuk bak cidden.
saçmalık...
böyle zeka kıtı başlıklar açıp da din karşıtı olanlara daha çok prim vermekten iyidir.
(bkz: tespit işemek)

müslümanım, hesabımı yanlışımı sana mı açıklayacağım?
(bkz: sen kaç beni tanıdılar)
o değil de yabancı isim benimkisi direk. neyse.
bu tespiti yapanlar arapça allah'a tanrı denilmesine ateistlik derler , kültür seviyesi budur işte amk.hayır yabancı nicke karşı isen arapça'da yabancıdır , çocuğunuza koyduğunuz isimlerin çoğuda anlamsız arapça isimlerdir , tutarsızlığı belli etmek için böyle sikik başlık açmaktan güzel birşey olamaz doğrusu.

not : çok şükür müslümanım , ama sizin gibi ezbere değil , en azında kuran'ı iki kez okudum , sizin arapça deyiminizle hatm ettim.
ben din karşıtıyım ve nickim türkçe; ben bir ateistim hepsi bu
-bak nasıl oluyormuş. bal gibi, bal.
türkçe nickli türklükten çıkmış sazanlar ile tespitimin gerçekliğini kanıtlayan yabancı nickli mankurtlar uzun uzun saçmalayarak, somut gerçekleri çarpıtmaya çabalaya dursun, ben gerekli açıklamayı yaptım. isteyen bakabilir.(#12146663)
mesele, asırlar evvel dilimize girmiş ve artık türkçeleşmiş, sözlüklerimizde yer etmiş kelimeleri kapsamıyor. hatta 50-100 sene önce ihtiyaçtan dilimize girmiş, türkçesi ikame edilememiş fransızca veya ingilizce kelimeleri de kapsamıyor. konu direk özentiliğe varan, bazı türkücülerin ve zihnen ergenlerin* yaptığı gibi, eş anlamlıları dahi var olan kavramlar yerine ingilizcesini kullanma takıntısı.

tahribat ise, "Yabancı Sözlere Karşılıklar Kılavuzu" yer almaz. tdk nın büyük türkçe sözlüğünde yer alır. ben anadolu lisesi mezunuyum. şüphesiz yabancı dilin önemini,kattıklarını, hatta kendi dil bilgimizi iyice öğrenmeye yaptığı teşviki bizzat yaşamış biriyim. kısacası, her şeyin yeri başka.