bugün

normalde sıkıcı geldiği için yapılmayan şeyler dersten daha az sıkıcıysa, yapılmaya başlanır.
Tırnak yemek

Öndeki minik saçları koparmak

Kaşları yolmak

Dudakları kemirmek

Durduk yere nemlendirici krem sürmek.
Ara vermek.
felsefe ile ilgili bir çalışmaysa hayallere dalmak. hayallerde carl popper'ı göt etmek.
ders çalışmayıp kitapla kesişmek.
Tum dusunurler arasinda bag kurmak. Neredeyse oturup aile agaci cizecegim.

Bir de mutlaka hepsine karsi bir seyler hissediyorum. Diyorum thomas ne tatli adammis meger, ne iyi yapmis. Rousseua seni severim, biliyorsun hepsinden cok. Gunumuzde olsan sana asik olurdum ama burada ayni dusunememisiz falan.
bir defasında adım gibi hatırlıyorum öğleyin 11 gibi sınavım vardı. önceki gece de ders çalışıyordum bir anda ne olduysa oldu gece yarısı 12 gibi odayı temizlemeye başladım önce küçük kağıtlardan başlayıp halıya pencereye kadar, sonra mutfağa ve bulaşıklara geçtim, daha sonra diğer odalar derken tüm odaları ve banyo tuvalet dahil her yeri temizlemişim. tüm işimi bitirdiğimde ise saat sabahın 5'iydi. en sonunda ne oldu derseniz yorgunluktan uyuya kalıp bütlerine dahil olduğum sınav olarak tarihe geçmiştir.
önüne kitap defter alırsın 2 dk bakarsın sonra duvarı incelersin. sıkılınca yemek yersin bişeyler içersin uykun gelir. uyursun.

sonuç: çok çalıştım ama olmadı.
ders çalışmamak.
sağa sola karikatür çizmek.
Yanındakini dürtüklemek.
ders çalışmak dışında her şey.
Herşeyini güzelce hazırlarsın. Kalem silgi hatta atıştırmalık. Tam çalışmaya başladığın sıra bi bildirim gelir. Ona bakarsın. Sözde 2 dk. Sonra telefona dalıp gidersin ve ders çalışmak yarına kalır
dur la bi ferdi özbeğen dinleyek, dur la bi çay daha. habertürke bakayım az... poff ya amma çaıştım belim ağrıdı neyse yatayım. benim sürecim hep bu şekilde olmuştur.
kalemi ağzımda dengede tutarım.
bacak sallarım. durmaksızın.
kağıdın sağına soluna abidik gubidik şekiller çizerim.
gözüm dalar gider felan.
Ders çalışmayı çok sık yapmadığımdan dolayı kendime maneviyat update ederim. Kesin bir kahve yapar, çikolatamı yanına koyar ve kısık sesle ders çalışırım. Hele bir de vize veya final haftasıysa bütün stresimi alır valla.
*Kitabın bir köşesine saçma şekiller yapmak.
*sürekli oturma şeklini değiştirme.
*on dakikada bir wc ye gitme.
*mesajlaşma

Özetle ders çalışmak dışında hersey yapılır.
yav acaba mimarlar bu duvarın yapımında ne kadar demir kullanmıştır?

bu kağıdı ağaçtan yapmayı kim akıl etti?

hayır yani banane anormal cisimlerin alanından, integralı bulan kişi yatıcak yerin yok.

aboo baya etmiş ya ben bi ara vereyim en iyisi.