bugün

evrime inanıp maymundan geldiğini söyleyen ateistin, ilk maymunun nasıl dünyaya geldiğinin cevabını verememesi sorusudur.
suda yaşayıpta nasıl kalıyor kuru?
ateistlerin cevap veremediği sorudur.

peki sen verebiliyor musun? cevap vermek kanıtlamak demektir ateist için. önündeki kitaba bakıp bakıp konusuyor aq. ne yani ateist cevap vermek için kendine din kitabı mı yazmalı? müslüman olarak soruyorum bunu, objektif olmak zorundayım. ayriyetten ateistler dünyaya ilk maymun geldi demiyor, ateistler demiyelim bilim adamları, önce araştır gel. +7 keko işte.
3 maymunu oynayacaklar birazdan.
3 milyona gözünüzü siktiri misiniz?
ateistler bunun cevabını tam olarak veremez. bunun cevabını bilmek için 4. boyuta, yani zamana hükmetmek gerekir ki insan bunun yapamıyor. en azından şimdilik. yani insan geçmişi ve geleceği bilemez. şu anın tutsağıyız hepimiz. geçmişi de yazının icadından bu yana yazıldığı kadarıyla doğru ya da yanlış biliyoruz.

sadece dinler bütün cevapları bildiğini iddia eder. bunlara inanmak bir vicdan işidir. kişinin kendi bileceği iştir.

bana sorarsanız, ben ne reddederim, ne de körü körüne inanırım. batılılar kuyruklu yıldızlarda madencilik yapma planları yapıyorken, ben "bütün cevaplar zaten kur'an'da var, ne gerek var uzaya gitmeye" dersem hainlik yapmış olurum. demeye çalıştığım insanlık için pek çok gizem var. ama bu gizemler evrimse de başka birşeyse de bilmediğimiz şeyleri "allah'ın işi" diye yorumlamak yerine inatla araştırsak, merak etsek, kafayı kullansak daha ayırlı olur diye düşünüyorum.
eksilenip hala cevabını alamadığım sorudur.

merak etmeyin artı oy derdim yok eksilemeniz bir bok ifade etmiyor. ama çok bliyorsanız cevabını verin. nede olsa uzaya çıkanlar hep ateistler oluyor ya. bunun cevabını da bilirsiniz.
Şimdiki maymunlar neden evrimleşip insan olmuyor VEYA Şimdiki topraklar neden insan olmuyor gibi gibi sorular..
ipekgorgun kimdir ! şeklinde olan sorudur.
dünya'ya gelmedi dostum, zaten hep buradaydı... farklı şekillerde.
yani diyorsun ki biz maymuna kadar olan kısmını biliyoruz ondan önce hangi şekildeydi bilemiyoruz yani.

biraz chat vari oldu ama dayanamadım ne yapim.

aklınızı sıkayım sizin ne de olsa silinecek entry birazdan.
başlangıç, ilk an nasıl neden ? (bigbang)
Entry+nick beyinsizliği.
Tam baba oğlunu kurban edecekken son anda cebrailin elinde kurbanlık kuzu ile olaya el atması.pis atayizler bunu açıklayamaz.
(bkz: Kurandaki 19 matematiksel mucizesi)