bugün

düşünce özgürlüğüne vurulmuş bir darbedir. ben de ali ismail denen arkadaşa karşı boş değilim mesela.

sanki biz bilmiyoruz amk, 3-5 alevican adamı resmen halk kahramanı ilan etti. sizin kahramanınız olabilir ama bizim değil.
arkasında durulması gereken karardır. ölü veya diri, karşıt görüşe küfür etmekten fazlasını yapmayı öğrenmeliyiz. yoksa basit bir ortadoğu toplumu olarak kalacağız.

amma lakin, yarın öbürgün cumhurbaşkanı'na hakaretten içeri alınanlar olduğunda özgürlükten dem vurmamayı becerebilecek misiniz?
Twitter dan Melih gokcek gibi sahislara kufur edildiginde nasil bir takim insanlar ceza aliyosa bunda da ceza nin uygulanmasi gerekir....
yazıklar olsun size başka bişey demiyorum yazıklar olsun . 19 yaşında bir genç ne istediniz lan bu gençten . neymiş teröristmiş zaten sizden olmayan herkes terörist . bu gencin annesi çocuğumu keşke vursalardi sopayla çok acı çekmiştir dedi . biraz vicdaniniz olsa bu anneye bu gence üzülürsünüz . hadi onu geçtim kufretmeyin be . ölüye sayginiz olsun . biz fırata kufrediyormuyuz . bide biri demişki ethem e kufretcez . lan şerefsiz ethem baban gibi isciydi lan adam hakkını aradı ve yiğitce öldü .
ve son olarak sizden adam olmaz .
mekanın cennet olsun ali ismail abi m hemşerim .
Edit: aleviyiz lan bi sorun var mı .