bugün

ezan ıslıklanması yalanı ve sahte senet iftirası ile medyanın %90 ını elinde bulunduran akpnin medya yoluyla halkı provoke etmesi olayları. böyle küçük hesaplar yapan köylü kurnazlarının 31 mart gecesi cevabını alacağı ortada.

anketlere inanmayanların hali de ortada.

ankarada, istanbulda yolsuzluğun büyüklüğü belediye el değiştirince ortaya çıkacağından tüm gücüyle seçimi manipüle etmeye çalışıyorlar.
bakalım önümüzdeki 20 gün içersinde daha ne komik iftiralar olacak.

devletin bekası için yolsuzluklara göz yuman püskevit hangi devletin bekasından bahsediyor? devletin bekası halkını soyana ses çıkarmamak mı ? mahkemeleri işlemez hale getirmek devletin bekası mı?

halkı fakirleştirmek devletin bekası mı? binlerce şehit vermek devletin bekası mı? pkkyı yok etmemek devletin bekası mı? fıratın doğusuna girememek devletin bekası mı?
tarafsız ( herkesin ) cumhurbaşkanı olacağına şerefi ve namusu üzerine yemin etmiş birisi tarafından harlanan provakasyonlardır. sanırım bu tanım yeterli olur mevzunun tamamını anlatmaya. binali yıldırım ve neydi diğer emminin ismi ( ismini bile bilmiyoruz adamı hiç göremedik neredeyse ) kendilerine söylenen yerde oturup seçimi beklerlerken cumhurbaşkanı il il gezip belediye seçimlerini manipüle ediyor. sonra diyorlar ki dünya lideriyiz şöyle uçuyoruz böyle kaçıyoruz. daha demokrasinin, cumhuriyetin, tarafsızlığın ve adaletin hakkını veremiyorsun hangi dünyanın lideri oldun 2 dakikada.
tek temennimiz seçimlerden sonra medyanın temizlenmesi ve kirletenleri ibretlik ceza alması.