bugün

erken siyasi tarihimizde böyle olağan dışı politik ve sosyal olaylar cereyan ettiğinde merkez sağ bir parti çıkarır.

şöyle merkez sağdaki isimlere bir bakın!

baktınız mı?

elbette bakmadınız.

boşta olduğunuzda bir bakın. hani özellikle mikrofon yöneltilmese medya ambargosu uygulanıyor sanarsınız. işin aslı şu an böyle bir çalışma olmadığını söyleyen olmamak amaçlı bir karar gibi duruyor.

sadece akp içinden kopmuş tabaka bile erdoğana kızgın ve internaional boyutta mutabakatlar sağlanmış durumda.

eskiden ziyaret falan olurdu ama şimdilerde bu çok büyük karşı propaganda malzemesi olacağı için bu yol pek tercih edilmiyor.

hem teknolojide gelişmiş malum. düşünsenize hologram ile açılış yapmıştı muhterem cumhurbaşkanları.

tarafların birbirinin zaaflarını bilmesi ise olaya renk katıyor.

hani direk abdullah gülü itham yerine kalemşörler vasıtasıyla bir saldırı yapılıyor. hoş karşı cenahta aynısını yapıyor.

açıkçası renkli bir süreç olmayacağı için taraflara beter olmalarını temenni etmekten başka bir temennide bulunmayacağım.
Olmayacak olan olması ihtimal dahilinde bile olmayan olaydır. Merkez sağ bitti merkez sağ öldü siyaset bitti siyaset öldü şuan içinde bulunduğumuz durum rantsal ideoloji değişikliği evet.
Sdp.
Sol dasak partisi. Tovbe tovbe...
gerçekten içinde vatan sevgisi, millet sevgisi olan, halkını düşünen ve bunu halka anlatabilen, gerçekten dünya karşısında bizi gerçekten iyi temsil edebilecek bir başkana sahip olması gereken partidir.

kurulsun ve bunu halk görüp bu dinsizleri indireceğiz inşallah.
Bağımsız villi partisi. Kendi adıma sırf eğlencesine kuracağım partidir. 8-10 yaş arası veletleri vekil yapsam da diğerlerinden zeka ortalaması daha yüksek olacak partidir.
güncel Önemli Başlıklar