bugün

tarımı, ulaşım sektörünü, mobilyacıdan, marketçiye kadar her kesimi vurmuş derin krizdir ve yalnız en önemlisi de seks sektörünü. şimdi bunca abaca keko kimi sikecek. tecavüz, sarkıntılık, cinsel açlık tamamen iç piyasaya dönecek. birbirlerini siksinler amk kekocanları.
Oturuyoruz işte evde. Bir akrabam da tır aracını satıyor Rusya suriye pazarı onlara kapandı diye ..
Krizin ilacı rusya almanya iran falan değildir. Çin'dir. Her yıl dışarıya 120 milyon turist gönderen ülke. Ülkenin reklamını yaparken deniz kum güneş değil de tazecik çekirge mis gibi kopek döner falan var desek 120 milyonun birazını kaparız.
iyi oldu! ne kadar it, kopuk, adi, şerefsiz keko varsa doluşmuştu turizm sektörüne. türkler de buna izin vermişti. yani işin kaynağını köpekler yiyordu, iyi oldu.

belki akıllanırız da sahil kesimini tecavüzcü kekolardan temizler, düzgün bir turizm sektörü oluştururuz.
Kriz turizmine yönelin!..
Sebebi az çok bellidir fakat zerre üzülmüyorum olan yine o işyerlerinde çalışan masum halka oluyor.

görsel
belekte eyleme bile başladılar

dünya liderine de o kadar da oy vermişlerdi

su ve itfaiye sorunsalı.
Antalyanın günlüğü 500 euro olan en baba otellerinden birinde golf hocalığı yapan abimin dün dediğine göre her sene bu zamanlar full çeken otel şimdi %20 doluluk oranında. Şaşırdık mı? hayır.
(bkz: su veren itfaiyenin hortumunu)
iş için 2 yıl alanya'da bulundum. Bu keko esnafın altında hep bmw'ler audi'ler vardır. Öyle düdüklerler yani turisti. Türksen dönüp senin yüzüne bile bakmaz. Tanıdığın, bildiğin bir yer dışında gidip alışveriş yapamazsın. Oturup birşeyler yiyip içemezsin. Önce sana hor gözle bakarlar. Sonra turist tarifesi açarlar. Aklını alırlar. Sonra birşey yiyemeden çıkarsın. Sorarlarsa da ben yiyeceğimi yedim dersin. Bu tatil bölgelerinde elin beş para etmez keko rusu elini kolunu sallayarak istediği cluba bara girerken sen türksen bırak clubı bazı otellerin önünden geçemezsin. Yüzmek için sahile gidersin. Bu kekokar sana şezlong vermez. Kimse kusura bakmasın. Bu keko esnaf altındaki son model arabayı yenisiyle değiştiremedi diye üzülemem. Göte giren şemsiye sonuna kadar açılsın.
özellikle o bodrum esnafı denen var ya ?

şu günlerde olmasak öyle şeyler söylemek istiyordum ki,

konuşma hakkımı sonraya saklıyorum.
yetmez ama evet. açlıktan ağızlarının daha fazla kokmasını dilediğim turizmci adı altındaki hırsızlar, indiragandiciler için krizin harlanıp tüm ege ve akdeniz sahillerine yayılmasını diliyorum. küçük suya 3 tl verişim halen evlat acısı gibi durur içimde.
hayra alamet olacaktır

o g*tü kalkık bodrum ve alanya esnafının gazını fıssslatacaktır.
mezun olduğum sene patlak veren istenmeyen durumdur. işsiz kaldık ve yapacak başka işler aramak zorundayız.
Son 3 yaz tatilinde yaptığım gibi tatilimi avrupa ulkelerinde geçirerek çorbasına tuz katacağım krizdir. Taşaklarımı güzel güzel yalarsanız belki 4-5 sene sonra ege, akdeniz sahillerine inerim yine.. karar sizin. Bi düşünün derim!
(bkz: hortum)

Akpye oy veren otelciler ve esnaf düşünsündür.
yerliyi gördü mü (bkz: siki taşağı bir trampet çalmak) rollerindeki barzolar

istikrara oy vermişlerdi, halife de ; asrın lideri şan-ı büyük putin reyize

'' yaptık abi bi eş*klik''

falan dedi ama sonuç gelmedi.

itfaiye, su ve hortum üçgeni.
her yerde bomba patladığında dolayı malum olandır.
98'den beri Antalya kaleiçi'nde turizm ile uğraşıyoruz (pansiyon, restaurant), şimdilerde hepsini yıktık 8 Binalı 50 odalı otel yapıyoruz, gelin ben size anlatayım.

Buradaki her 10 esnaftan 8 tanesi AKP'li. Rus uçağı düştüğünde şunu diyorlardı: 'Ruslar sike sike gelecekler bu kadar ucuza başka nereye gidebilirler.'

Şimdi Kaleiçi sinek avlıyor. Bazen bizim inşaattan dışarı çıkıp esnafla muhabbet ederim. Mesela ekim ayında bu bizim sokaktaki esnaflarla 2 dakika muhabbet ederdik, 10 dakika müşteriye bakarlardı. Hiç boş durmazlardı, devamlı sirkülasyon olurdu. Şimdi aynı esnafla 2 saat konuşuyoruz bir tane müşteri yok. Çünkü Antalya'da turist yok. Bazen kalekapısına, iki kapılı hana çıkıyorum. Bomboş, 5 Euro'ya tişört satmaya çalışıyorlar amk. Burada 10 metrekare dükkanın kirası bile en az 2000 Euro.

Esnaf gerçeği gördü mü? Hayır. Hani dedim ya 10 esnaftan 8 tanesi AKP'li diye. Bu 8 taneden gerçeği gören 1 tane çıkar. Diğerleri hala dış güçlerin oyunu diyor. Arada 'ne gerek vardı uçağı düşürdüler' diyen çıkıyor ama bugün önüne sandık koy yine AKP'ye oy verir.

Eniştem Kundu'da şu köpük partisinde elektrik çarpıp 3-4 kişinin öldüğü otelde şef. Geçen sene bu Zamanlar 1500 müşteri vardı şimdi 200-250 arası diyor. Bırak düz işçileri çıkarmayı, adamlar 5 tane müdürün işine son vermişler.

Geçenlerde Amcam geldi Almanya'dan, Kundu'da ı.c. resort'da kalıyordu. Onu bırakmaya gittiğimde gördüğüm yegane manzara bomboş dükkanlar. Bir tane turist bile yok.

Bu esnaf hala AKP'ye oy verir, bu krizin 1-2 sene daha sürmesi lazım uyanmaları için. Şimdi daha iyi günler, eylül-ekim'de çeklerin vadesi geldiğinde göreceğim onları. Normalde sezonda sabah 8 akşam 12 açık tutulan dükkanlar şimdi öğlen 12'de açılıp akşam 9'da kapatılıyor. Bazıları hiç açılmıyor, bazıları da Evde karı dırdırı çekmemek için öğleden sonra gelip yalandan 3-4 saat açık tutuyor ki tek amaçları diğer esnaflarla muhabbet yapmak.

Biz ne yapıyoruz? Bizim inşaatın bitmesi 2 sene sürer, bu 2 senede de ne kadar barzo esnaf varsa açlıktan piyasadan silinir diye kafamız rahat. Biz butik otelciyiz, her şey dahil ile gelen sefil Doğu Avrupa turistleri ile işimiz yok, bizim pazarımız kaliteli batı Avrupa turisti. Ayrıca eylül-ekim aylarında herkesin patlamasını bekliyoruz ki; batanların gayrimenkullerini kapalım. Yok öyle sırf kaleiçi'nde diye 3 katlı bir dükkana 3 milyon Euro istemek. Ekim'de 3 milyona aynı dükkandan 3-4 tane daha alacağımızı bildiğimiz için tüm nakit harcamalarını kısıp, pozisyonumuzu aldık, iştahla bekliyoruz. Beğenmeyen beğenmez ama turizmde tekelcilik güzel bir şey. Bizim gibi kaliteden ödün vermeyen çok iyi turizmciler var, onlar da kaleiçi'ni sırayla parselliyorlar. Böylelikle barzolar gayrimenkullerini satıp gidiyor çünkü bunların tek geliri turist kazıklamak. O da ellerinden alınınca hepsi aç kalıyor, çünkü başka bir sektöre yatırım yapacak donanımda değil bu arkadaşlar. Öngörümüz bu krizin 3 yıl devam etmesi ve tüm kalitesiz esnafın piyasadan silinmesi. Ardından büyük tekstil firmalarının girişiyle tam kapsamlı bir dönüşüm yaşanması, rotanın Batı Avrupa turistine kaydırılması. ilk kısmı AKP'nin sayesinde oluyor, diğer büyük firmaların gelişini de yine AKP saçma politikalarıyla engellemezse en azından 3 sene sonra çok iyi bir Kaleiçi olabilir. Diğer bölgeleri bilemiyorum.
p.ç esanafa iyi olmuştur.kazıkda biraz onlara girsin.
beter olsunlar..
eşinizi, dostunuzu ikna edin basın gidin yurtdışına hem medeniyet görmüş olursunuz hem de buradan daha az harcamış olursunuz..
hem de göz göre göre sikilmenin verdiği sinir harbini yaşamazsınız..
gidin abi vize ile ilgili zerre problem yaşamazsınız..
saldırın amk polonya konsolosluğuna uçana kaçana veriyorlar..
ilkinde 30 gün, ikincisinde 6 ay vermişlerdi hiç unutmam..
schengen veriyorlar he bu arada..
temizzz..
Akpnin uyguladigi dehşet başarılı dış politika sayesinde olmus olandir.
Akp geldi sevindik diyen antalya esnafina selam olsun en basta.
kendin pisledin kendin çekeceksin.

geçen kış erken rezervasyonla yüzde altmış indirimli tatil satın almıştım. şimdi bakıyorum aynı tarihlerle aynı otel sadece yüzde on fiyat artışı yapabilmiş. yani ben bayrama bir hafta kala çok yakın fiyattan da alabilirmişim.

e şimdi sen buradan da madem kazanabiliyorsun, neden bana her yaz iki katı fiyatı dayatıyorsun ki? yabancı turiste hem daha ucuza satıyorsun, rağbet var diye yerliye dayıyorsun.

son güne kadar bekleyip iptal ederim belki. sigortam var.sen de o odayı satamazsın. böylelikle biraz intikam alırım senden. düşene bir tekme olmaz bu, geçmişte sikenden biraz öç alma olur ancak.
Yıllardan beri öğrenciye, memura, çiftiçiye, asgari ücretliye kriz vardı bunlar vur patlasın çal oynasındı. sanan türkiye'de üretimde sıkıntı var sanır. turizm adı altında millettin birbirine yürüdüğü gerçeği sıkıntısını ortaya çıkarmıştır. şüphesiz ki bu durumdan en fazla bu sene karı düşüremeyecek kekolar muzdarip. turizm adı altında neler yapıldığını herkes biliyor. ulan 17 ağustos 99'da dışarıdaki ülkeler bile yas ilan ederken güneyde millet vur patlasın, çal oynasın modundaydı. malesef ülkemizde turizm denilince rus, turizm ve seks anlaşılıyor.

Elin yabancısına sunduğun imkanları vatandaşına sunmayacaksın, devletten her türlü teşviği alacaksın, vergini vermeyeceksin, orman alanlarını talan edeceksin sonra bık, bık. bunlar bu durumu çok önceden hak etti. beter olsunlar.
avrupayla cedelleşmemiz ve rusyayla aramız açılması ile olması normal olan kriz dir.
Çomar olmayan büfeciden buzz gibi biralarımı alıp, ankarada içerek destek verdiğim kriz. Sonra yunan kardeşlerime öroları basacam, maksat akp'li esnaf bok yesin.
görsel
güncel Önemli Başlıklar