bugün

(bkz: risale i nur)

(bkz: ebced hesabı)

tanım: bizzat kendim araştırmadım lakin bir abimizin haber verdiği üzere paylaşılmıştır 2015 in haziran temmuz ve ağustos aylarında önemli olayların zuhur edebileceğine dair ebced hesabına dayanarak tespitlerde bulunuluyor elbet ki allahtan başkası gaybı bilemez ama o isterse kullarına çeşitli vesilelerle gösterir. ha burada bir yalan veya yanlıslık varsa bu sohbeti eden kisinin günahıdır onun yalanıdır. (söz konusu aylarda bahsedildiği gibi bir şey olursa editlenecektir allaha emanet olunuz

paralelci değilim alakam yoktur. sadece sohbetinde bulunduğum bir insan ne dediyse onu paylasıyorum inanmayabilirsin bu gerçeklesmeyedebilir eh o zaman senin de burda daha fazla furkan icin bir neden yok şu sözde saygını duy ve git bekleme yapma.
aylar yaklaşıyor bakalım sohbette bulunan kişi bediüzzaman üzerine yalan mı söyledi? bilemiyoruz ama en azından bu başlığında bir kenarda durmasında fayda var.
yani sonuçta kıytırık bir maya takvimi bile dünyanın gündemini meşgul etmeye yetmişti ben açıkcası merak ediyorum bekliyoruz.
güncel Önemli Başlıklar