bugün

2013 yılında hala sikine göre hareket eden insana göre daha doğru yolda olduğu su götürmez bir gerçek olarak hala karşımızdadır.
önümüzde lenin, stalin örnekleri varken, ''kollektifleştirme'' adı altında milyonlarca vatandaşını katleden dinsiz bir düzen varken, oldukça makul olan insandır.

kusura bakmayın, biz böyleyiz. değerlerimizi muhafaza ederiz.
din olarak islamı kast ediyorsan islam kelime anlamı olarak selamet uzur demektir. ister dindar ister dinsiz her aklı başında insan da bunu ister. neye ne diye saldırdığını bilmeyen eğitilmiş köpek gibi olmaktan her şey çok daha iyidir.
2300 de bile dinine göre hareket edecektir. iki rekat öylemi . sizin anlamadığınız veya anlayamadığınız şey yani sistemm hatanız müslümanlar akpden öncede vardı sonrada olacaktır.hiç değilse bi yaşama amacımız var. öldükten sonra toprak olmak yok olmak değil bu dünyadakilerin hesabını ödülünü veya cezasını çekeceğimizi biliriz. o yüzden siz kafanızı yormayın bize benim kıldığım iki rekat namazın kimseye zararı yok ama bazılarının hayvani güdüleriyle yaşamasının hırsının sonuçları tüm dünyanın malumudur.
tamam gerici bir suru geri zekali aptal olabilir ortalikta. ama bu insanlarin dinle aslinda yakindan uzaktan alakalari olmadiklarini belirtmek isterim. iki tarafinda asirisina sahsen karsiyim. ve ayni.basbakanin ucbes salak provokatoru alip tum gezi eylemine mal etmesi gibi karsi tarafinda uc bes gericiyi baz alip tum islami yermesi bence cok yalnis. islam dini hak dinidir, kurtulus yoludur. buna inanin yada inanmayin ama saygili olmalisiniz.
Amerikalıdır, rustur,almandır, ingilizdir.....maalesef henüz türkler değildir.
Sizin dinsizliğiniz çok mu mantıklı?
kurbanlar olsun demeyi hak edendir! Maalesef dine göre hareket edilmediği için bugün bu halde değil miyiz? hakiki din, vs. polemikleri de sıktı, ama bekleyin insanlık er geç hakikati görecek, iş işten geçmiş de olmayacak! Telaşa gerek yok... mevlam neyler, neylerse güzel eyler ...