bugün

üçü de birbirinden güzel formalardır.
yazılana göre satışa sunulan formalarda türk bayrağı yokmuş.
kötü değildir ama daha iyisini bekliyordum.
fazla seksi olmamış.
satışa sunulan formalarda türk bayrağı olmaması benim için iyidir. formanın önü ne kadar boşsa o kadar iyidir, keşke reklam da olmasa. zaten parçalıda türk bayrağını saçma sapan bir yere koymuşlar.
o değil de kırmızı forma olay, olay.. süper olmuş.

ee bu kadar seksi bir klübe de bu yakışırdı değil mi. ahaha rekor kırabilir. *
parçalı forma da nike gözükeceği yeri çok iyi bilmiş. ecdadını siktiklerim. işaretinin yerini değiştirememiş.

türk bayrağı tabi eğreti duracak... marka değeri çok önemli ...

ulan yönetim de bu böle olmaz diyememiş. göt herifler...

yok bu sene oforma falan almıyorum. nike verilecek bir kuruşum yok.
beyaz ve yakalı olanı çok şık, gözalıcı olmuş.
kesin fiyatı bilmiyorum Ama 120 lira olduğu söyleniyor. Galatasaray taraftarını ilgilendirir Ama Gerçekten pahalı. sonuçta halkımızın gelir ortalaması Belli. Iki yıl önce iki forma ALAN taraftar artık tek forma alıyor.
oha lan 120 liraya forma mı olur ?
Ebenin Ami Ali Sami..
tamam iyi transferler oldu ama taraftara da bu kadar yüklenilmez sayın galatasaray yönetimi..
ayrıca kombine fiyatları 450 liradan * giderken 120 lira forma abartı olmuş..

http://www.gsstore.org/urunListele.asp?bolumID=145
aslında türk bayrağı mikinde değil gs yönetiminin. sonuçta para getirmiyor. tepki toplamasın diye sonradan eklemişler. oldu olacak formanın iç tarafına ekleselermiş. bir e türkiyedir galatasaray derler. galatasaray ancak türkiyenin para birimi olabilir.
http://3.bp.blogspot.com/...s1600-h/2003-2004+3rd.JPG

http://f1207.hizliresim.com/z/l/9ucu0.jpg
galatasaray türkiye'dir diyenlerin yarrak gibi kalacağı formalardır.

o ne lan öyle koskoca anlı şanlı bayrağımızı zorla koymuş gibi. olmamış, bulduğum yerde yırtardım o türk bayrağı olmasa!
parçalı formanın sarısıyla kırmızısı yer değiştirmiş formalardır. kırmızı geçen sene soldaydı parçalıda. bu sene sarı sola geçmiş. 10 üzerinden 10. bu arada beyaz formamızın kolundaki sarı kırmızı kaptanlık pazubandına aşırı benzemiş. umut bulutu kaptan sandım bir an.
beni güldürmüştür.çünkü renkleri bordo-turuncu olmuştur galatasarayın.kendi renklerini bile kullanmaktan kaçınan bir kulüp galatasaray.hak vermiyor değilim.çünkü sarı ve kırmızı çok cırtlak iğrenç renkler.

ve tabi türk bayrağına yapılan saygısızlığa değinmemek de olmaz.

malum olduğu üzere şampiyon olan ve türkiye kupası kazanan takımlar sonraki sezon türk bayrağı armasını formalarında taşıma hakkı kazanırlar.galatasarayda lütfedip ayyıldız armayı formasına dahil etmiş ki ilk medyaya yansıyan formalarda yoktu sanırım tepki gelince koymak durumunda kalmışlar ancak ayyıldız armaya formada buldukları yer çok vahim.

bula bula sağomzuna yakın bir yer bulmuşlar.ayyıldız armayı formanın solgöğüs bölgesine koymak anlaşılan gs kulübüne zül gelmiş.

gerçi buna da şükür demek lazım omuz filan idare etmek gerek.mazallah hiç koymayabilirlerdi de.

özetle aslında şu küçük ayrıntı bile gs camiasının zihniyetini ortaya koymaktadır.
civcivlerin nasil bok atsam deyip türk bayragi uzerinden bok attigi guzel formalardir. full kirmizi formada "neden ortada orta mali mi bu" dememisler neyseki.
naçizane görüşlere sahip olduğum formalardır. güzellik ve seksilik sırasına sokacak olursak:

- top 10 listemizin 4. sırasında parçalı forma bulunmakta. ne yazık ki parçalı da sınıfta kalınmış. ay yıldız, amblem ve nike logosu kafasına göre takılmış. bir düzen veya nizam yok.

https://twitter.com/gsfor...89190588416/photo/1/large

- top 10 listemizin 3. sırasında beyaz forma bulunmakta. bu formada pek iç açıcı değil ama parçalı ile kıyaslandığında daha bir hallice olmuş.

https://twitter.com/gsfor...18324832256/photo/1/large

- top 10 listemizin 2. sırasında kaleci forması yer almaktadır. yeşil renkte ve muslera' ya fena halde yakışan formadır.

- ve nihayet top 10 listemizin zirvesinde kırmızı forma yer almakta. son yıllarda çıkan formalar arasında en iyi budur. hatta açık ara farkla en iyisi budur.

https://twitter.com/gsfor...07344736256/photo/1/large

lafın kısası en yakın zamanda gidip bir kırmızı forma almak farz oldu.
kim tasarladıysa harika tasarlamış şu aralar çulsuz olduğum için düşmesini bekleyip alacağım formadır.
tasarım olarak güzel.
favorim parçalı olandır. en önemlisi, o arma varken alınır da, seve seve giyilir de.
bizim sevdamız armasınadır, gerisi teferruattır.
formalar güzeldir, arma yeterlidir. zaten benim milliyetçilik duygularım öyle kabarık değildir dahası vatan sevgisinin de yerde çamurlanacak, kirlenecek bir forma üzerindeki bayrakla alakası olduğunu pek sanmamaktayım. zaten reklam ve marka logosu yeteri kadar yer kaplarken kendi adıma diyorum o türk bayrağına gerek yok o yüzden alacağım formaya kesinlike bastırmayacağım bayrağı. elimde olsa reklamı da sildiririm ve sadece arma ile marka logosu kalır formada.
parçalı formanın buse terim' in dediği gibi(kendi başlığına da yazdım sanırım kör kendisi) tam parçalı olmaması üzücü, yani uefa kriterleri doğrultusunda oyuncunun adının yazdığı yer ve forma numarası tek renk olmalı, parçalı olamaz. o yüzden parçalı forma fazla alacalı bulacalı görünüp göz yorsa da güzeldir. zaten semih kaya' nın da söylediği gibi metin oktay' ın formasıdır daha ne? ayrıca nihayet doğru şekilde bir parçalı forma ve şort, çorap kombinasyonu yapılmış. parçalının şortu beyaz, çoraplar kırmızıdır!
beyaz forma ilk başta fazla düz gelse de baktıkça sevdim açıkçası. ama üzerine çok konuşulacak bir forma değil.
kırmızı formada o ince çizgilere hiç ama hiç gerek yokmuş bence. olmasaydı çok daha muhteşem olurdu ama bu haliyle de fena değil.

özet olarak bir parçalı ve bir de kırmızı forma almayı düşünüyorum. amrabat transferi netleştikten sonra gerçekten senelik 1 milyon euro alacaksa ve fazlasından feragat etmişse bir formanın arkasına onun adını yazdıracağım. parçalının arkasına da mümkün olması halinde metin oktay yazdıracağım.

sarı kaleci forması ise benim çok hoşuma gitti, muhteşem görünüyor.

edit: formalara pahalı diyen arkadaşlara da şöyle bir sorum var? bu takım ezeli rakibin sahasında kupa kaldırdı mı kaldırdı, hepimizi coşturan transferler yaptı mı yaptı... lafa geldi mi en büyük aşk galatasaray diyorsunuz da ayda on liradan senede 120 tlyi bir formaya ayıramıyor musunuz? galatasaray için ayda 2 paket sigara az için, ayda bir kez sinemaya eksik gidin, ayda iki bira az için ve alın şu formayı.
beyaz forma ile ilginç bir http://www.facebook.com/p...40&type=1&theater fotoğraf.
kırmızı forma götüm gibi olmuş.
güzel formalar, çok beğendim. hamsispor'a göre daha iyi. inşallah sadri formalarını istemez.
(bkz: bokum gibi olmuş işte)
bir galatasaraylı olarak hiç beğenmediğim formalardır. yakaları bayrağın rengi sarının tonu hiç hoş olmamış bence.
ulan alayınız mı gerizekalısınız anlamıyorum ki hala çalıntı da bilmem ne diye gruplar açıyor mallar facebookta. ulan hiçbir forma sıfırdan tasarlanmaz çok özel durumlar hariç(100. yıl gibi) markaların belli tasarımları vardır, onlar üzerinde ufak oynamalar yaparlar, renk tonlarını belirlerler sadece. parçalı forma bir tek galatasaray' a özgü ya da çubuklu sadece fenerbahçe' ye özgü filan mı sanıyorsunuz...