bugün

hakan aksoy tarafından beyaz, siyah ve çubuklu olarak çıkacağı açıklanan formalardır. eğer adidas 4.yü kabul ederse bu da devre arasında gri veya kırmızı olarak çıkacak deniliyor.

forma tanıtımı 23-26 haziran tarihleri arasında olacak, beyaz forma ise 19 haziranda piyasaya çıkacak, diğerleri lansmandan sonra satışa sunulacakmış.
çıkacak olan 3 formanında tutma olasılığı çok yüksektir, çubuklu olan her daim tuttuğundan, siyah olanında karizmasından ötürü tutulacagı, beyaz olanın ise diğerlerine göre biraz vasat kalacagı ama 3 ününde iyi satılacağı aşikar.
beyaz olanı şöyledir, mükemmeldir.
http://forum.forzabesiktas.com/download/file.php?id=13821&mode=view
görsel taraftarın bir numarası beyaz forma, siyah şort kombinasyonunu barındırdan formalardır.
ilk forma, beyaz forma çıktı. ve kimle konuşursam konuşayım herkes bayıldı. en sonunda sade bir formaya kavuştuk.
(bkz: çok satar ki bunlar)
mükemmeldir. 3 formada harikadır.
geçen sene ki formalar berbattı. özellikle zebra desenli olanlar. siyah beyaz çubuklu güzeldi aslında ama maçlarda pek giymediler.

bir galatasaraylı olarak çok beğendim. umarım bizimkilerde bu sene adam akıllı bir tasarım yaparlar. geçen sene facia idi.

edit: 3 formanın 2'si çıkmamış daha. benim gördüklerim başka imiş. o gördüklerimi vatandaşın biri tasarlamış. saygılar.. *
çubuklu forma da tanıtılmıştır. beyaz forma gibi bu da şahanedir.
http://www.bjk.com.tr/tr/haberler.php?h_no=17773
yapılan formalara bakınca forma tasarlayanların sözlük okuduğunu belli eden formalar.
çıkan 2. formada ilki kadar şıktır. beşiktaş taraftarı geçen sezondan sonra duvara çarpmış gibidir. darısı 3. ve 4. formaların başına.
iki forma da son derece klasik ve şık. 3. ve 4.sünü merakla bekliyoruz. 4.sü muhtemelen kırmızı veya gri olacak diyorlar. *
3. sü yani siyah olanı 4 gün sonra piyasaya çıkıcaktır.

http://forum.forzabesikta...hp?id=15194&mode=view

bu da demektir ki 4 gün sonra siyah formayla beraber kim geliyor acep?

(bkz: bahisleri açıyorum)
(bkz: adebayor)
(bkz: robinho)
(bkz: sercan)
siyah forma mükemmel ötesidir.
guti diye bir adamın giyeceği formalar. Kesin boktandır, bi halta benzemiyordur.
Hayır, kıskanmıyorum. Bizde de lorik cana var, peey..

Ağlamıyom ben, gözüme bi şey kaçtı..
siyah bir formamız vardır ki beni benden almıştır seni sana bırakmayacaktır.
--spoiler--
Yıllardır kulübü kendine borçlandıra borçlandıra kulüpte denge bırakmayan yöneticilerimiz önemli transferler yapınca kulübe destek için forma alın diyorlar. Tabii ki bu transferleri beğeniyorsak ve takımımız için fedakarlık gerekliyse hazırız. Forza Forum'da da bu konu tartışmaya açılmış ve forma alın önerisinde bulunulmuş, çoğu kişi de radara alkollü yakalanmış şöför gibi ben 1 tane aldım ben bi tane daha alcam gibisinden raporlar vermiş. Kimisi de ülke şartlarına dikkati çekmiş ve alamadıklarından bahsetmiş. E malum forma 90 TL. Bazı arkadaşlar da sigara içme,şurdan kıs burdan kıs formayı al diyorlar. Hatta formanın faturasını foruma ibraz etmeyenleri foruma almayalım gibi öneriler bile gelmiş. Hey gidi hey, Halkın Takımı ve onun taraftarlarına bak. Ne hale gelmişiz be yazık! Ordan burdan kısmak kolaydı zaten, çoluk çocuk derdi mi dersin, okul derdi mi? insanlar akşam evine yemek zor götürüyor. Kısmak 16-17 yaşlarında, babasının yanında harçlıkla yaşayan arkadaşlara kolay geliyor tabi.

20 lira maliyetli ürünleri 90'a satarsan ben alamam tabii ki de. Forma ya bu al giy üstüne ne işliyosun altın mı üstüne?

Belki de daha düşük bi maliyeti var bunun, kimse bana marka değeri, kulüp değeri bahsetmesin arkadaş. Alamıyorum! Ekonomik gücümüz kendi kendimize yetiyor(çok şükür), bir öğrenci olarak kimseye muhtaç kalmadan yaşıyorum ama ben bırak öğrenciyi,okulu bitirip ertesi gün iş garantili olsam peşin para verseler yine veremem 90 TL. Anadolu kulüpleri 30-40 TL'ye çekiyorlar, onlar salak mı da çekiyor fiyatları aşağıya? Onların formaları dandik üretim mi? Bi kere ben bu işin maliyetini de bildiğim için elim gitmiyor ya 90 TL'ye.

Beşiktaş Yönetimi formaları 40 TL'ye satsın ya da 50. O zaman görülür işte satışlar nasıl artıyor, ama biz aldıkça daha formaları böyle satacak çok adam bulunur. Kartal Yuvasında sadece forma da değil ki,bileklik alıyorsun o lastik bileklikler bile 5 TL. Alıyordum eskidikçe, yardıma gidiyor diye düşünerek acımadan alıyordum. Tabi ondan da sıcaklar dolayısıyla vazgeçtim (bileğimi yakıyor). En fazla iyi bi tişört denk gelirse alırım, tişörtler de ayrı bi uçuyor, tasarım adına bişey yok 50 TL,40 TL orası da ayrı bi konu. O paraları verenlere saygım vardır, versinler kendi paraları ama ben bu paraları veremem.

Yönetime de gelince bedavaya yöneticilik yok Türkiye'de.
Yıldırım Demirören kaç paralık reklam yaptı yıllardır keza diğerleri de öyle. Bırakın da versinler iki transfer parası. Ya düzenli sistemi oturturlar gelir gider dengesi ya Türkiye'de olduklarını unutmadan fiyat etiketi eklerler bu ürünlere ya da ceplerinden çıkan paraya acımazlar!.

Halkın takımı olduğunu söyleyen kulübümüz hiç de halkın değil kapitalist sistemin takımı. Önerilere bakalım, parası olmayan gitsin burdan. Yani seçkinlerin, forma alanların forumu olsun forza. Halkın takımı olduğumuzu bari forumlarda yaşayalım bırakın da.

Gel gelelim kulüp bu işe el atmadıkça hiç bişeyden yakınamaz, "halkın takımı" olmak Çarşı'nın Sol kültürden gelen bir ağız alışkanlığından öteye de gidemez!.

Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese, bi de öğrenciye işçiye emekliye vesaire vesaire!
--spoiler--
http://bikackelam.blogspo...m+%28Karalama+Defterim%29
yine 3 tane klasik siyahlı beyazlı forma. adamlar mercan yapıyo,turuncu yapıyo ,yeşil yapıyo bilmem ne yapıyo bizde her sene hep aynı hikaye.
son yılların en başarılı formalarıdır. geçen sene gördük farklı tasarımları hepsi berbattı. bu senekiler hem sade hem de çok şık. bunların üzerine 2. yarıda da bir kırmızı forma çıkarsa tatından yenmez.
beşiktaşa yakışır tipten formalardır...
çubuklu formanın indirime girmesiyle, fiyat konusunda bahane bırakmamıştır. beşiktaşlılar için forma almak farz olmuştur.

http://www.hepsiburada.co...ategoryID=17421&sec=1
gri renkli, dördüncü (alternatif) formayı da çıkarmışlardır. buyrun güle güle giyin güzel olmuş.

görsel