bugün

(bkz: yuhara)
Sorun tl ye çevirmekte. Birim olarak bakılırsa bence gayet uygun.
Dönerci müşteriye göt verse vizite olarak bu fiyat çıkmaz.
Arkadaşlar bodrum pahalı değil. Bizim paramız değersiz, anlayın artık bunu.. euro = 1tl olsa 250 liralık hesap yok masada. Hangi sahil kenarında yav sahili denizi geçtim, artık hangi herhangi bir mekanda bunları yiyip 50 tl hesapla masadan kalkmayı hayal ediyorsunuz? beach'te yenmiş bunlar. bodrum'da mekan kiraları ne durumda haberiniz var mı? Üstelik sezonun yarısı da boş geçti.

Hadi gidin almanya'da herhangi bir türk dönerci ya da kebapçısına aynı şeyleri söyleyin kaç euro hesap ödeyeceksiniz? Sonra gelin ödediğiniz hesabı tl'ye çevirelim.
2000 lira ile 2 tane koyun kesersin 35 40 kilo et çıkar amk. Pü yazıklar olsun sonra ülkeye neden turist gelmiyor. Bu kadar sikmeye tabi gelmezler.
2000 tl ye iki tane koyun kesermiş hahajsjd bu adamların koyun fiyatlarından da haberleri yok.. yav kime ne anlatıyorum. Gelmeyin amk bodruma zaten. Anası sikildi. Bize kalsın buralar.
herkes fakir olmak zorunda değil arkadaşlar, herkes sıradan insanlarla tavuk döner kokuları arasında 10 liraya döner yemek zorunda değil. insanlar o parayı sadece yemeğe ödemiyorlar, aynı zamanda kendileri gibi zenginlerin arasında yemek yemek için ödüyorlar o paraları, belki üç beş aptal YouTuber üç beş tık almak için ödeyebilir ama o tamamen ayrı bir mevzu.

Siz yemek yerken arkadaşınızla iddia kuponu yaparsınız, başkaları milyon dolarlık iş bağlar belki de.
Ask bodrum da yasaniyor guzelim...