bugün

evde kalmıştır.
evlenmeyi tercih etmemiştir.
Keyfindedir o sizin bir türlü yaşayamadığınız hayatın. Başına gelecekleri bilip de kaçandır.
Candır can.
Kariyerine odaklanmıştır belkide.
yaşıtım olan kızdır.
kariyer yapmış olabilir.
evlenmemiş veya evlenmeyi istemiyor olabilir.
kariyer fln..
yaşamak fln..
(bkz: yav he he)
kadındır o kız değil. Yeter yahu beyninizi pipinizden ayırın artık kaçıncı yüzyıldayız 30 yaşında da ki kadına kız denmez. geri zekalı türk adetleri neymiş evlenene kadar kız denirmiş hiç 30 yaşında ki adama oğlan dendiğini gördüğünüz mü? kadın olmamız için vajinamıza penis girmesi gerekmiyor. vajina olsa yeterli!
genç kadındır.
Benimdir. Evlenmeyi düşünmüyorum diye diye evde kaldığım doğru. Evet kariyer yaptım ama hayat gerçekten çok sıkıcı oluyor artık. Ben de dur demek istiyorum ama çiçekler vaktinde koparılmalıdır. Yoksa tabiri caizse benim gibi solup gider. Şimdi ot gibi çiçeği yani beni naapsınlar? Siz siz olun kızlar benim gibi olmayın. Hem kariyer yapın hem de evlilik. Yoksa pişman olduğunuzda başınızı vuracağınız bir taş(!) Bile bulamazsınız.
Benim manita.
varsa bi dal alabilir miyim acaba kızıdır. 32 yaşındayım da ondan dedim. 20 likler bakmıyo.
Kız mıdır, degil midir tartışmasına bağlanan durum.
Yahu, cinsiyetçilerden daha kafataşcı, daha fazla beyin ütüleyen güya kadın hakları savunucuları var.

50-60 yaslarında günlerde toplanan veya yolda birbirleri ile karşılasan evli hatta 10 çocuk sahibi kadınlar birbirlerine kız NE yapıyorsun diyorlar. Aaa dur, araya karışıp şey diyelim, kız NE demek cahil kadın, bak kadın diyorum, kadın.
Mantığa bak.

bakınız, evli olsun olmasın, reşit olsun olmasın, kız söylemi genellikle 30 yaşına gelmemiş dişi bireyleri tanımlamakta kullanılır. Gelip de burada 2. Sınıf feminizm yapmayın. Komik oluyorsunuz. Cahilin her türlüsü fena arkadaş.

tanım: şu sıralar 30 yaşında olan dişi kişisidir.