bugün

Sahaya giren ana topluluğun maraton diye tabir edilen tribünden geldiği göz önüne alınırsa, 53.saniyede tekbirlerle sahanın dolması gerekir. ama videoya bakıldığında 53. saniyede en az 10 bin kişinin "ya allah bismillah allahuekber" diye bagırması ve stada giren 3 kişi görünmektedir. Hal böyleyken sorarlar adama nerede sizin orantısız zeka ? 1453 kartallarının kuzey kale arkası tribününde bulunduğunu da göz önüne alırsak sahaya dalan asıl topluluk maraton tribünün sağ tarafına yerleşmiş topluluktur. Durum bu iken bile hala 1453 kartalları sahaya daldı suçu çarşıya atıyorlar diyebilen insanımsıları görmek beni üzüyor büyük ihtimalle ilerde (sınavlar, büyük kararlar) annenizi babanızı da üzecek ve biz daha çocuk yapmayalım dedirtecektir.
galatasaray ın galibiyetini asla gölgeleyemecek andır.

2. yarı paspas ettik, atağınız yok, ödünüz .ötünüze kaçmış.

galatasaray, koyduktan sonra bahane bahane bahane...

hani 6 atıyordunuz maçtan önce götelekler..

ne oldu ?

(bkz: koyduk mu)
çarşı'nın maraton tiribünlerinden indiğini tüm türkiye canlı canlı izledi beyinsiz jojoba taneleri sizi. çarşı'nın yaptığı pisliktir. tekbir sesleri olabilir stadyumda, kale arkasından malum gruptan o ses gelebilir, o ayrı.
(bkz: 22 09 13 bjk gs maçında sahaya giren çarşı değildi)
bi sik bilmeden yorum yapanları göstermiş gruptur.
1-tekbir getiren 1453 grubu değil stadın bir kısmıdır, 1453 grubu o sesi çıkartacak kadar kalabalık değildir.
2- sahaya atlayan ne çarşı ne de o malum gruptur. tamamen evvelinde organize olmuş bir örgüt işidir. 20 yıldır maça gidiyorum düzenli bu gün gördüğüm bazı grupları hiç görmedim bizim tribünlerde hiçbir tezahüratı bilmeyen 20li yaşlarda garip bir güruh vardı tribünlerle alakası olmayan, metroda da birsürü olay çıkardılar gelirken.
işin komik tarafı 53. saniyede sahaya inme görüntüsü yok bu bir. ikincisi sahaya inenler üzerine basa basa söylüyorum kapalıdan indiler. ha nereden biliyorsun diyeceksin. bu görüntülerin devamında sahayı komple gösteriyor kamera. kapalının alt kısmı komple boş amk. nereye gittiler bunlar. yerin dibine mi girdiler hey yarabbi!
ya allah bismillah söylemi tribünlerin gergin anlarında sürekli söylenen bir slogandır.

bu yüzden bu olayı siyaseye bağlamaya kalkanların bu tezahuratı referans etme çabalarını çok salakça bulmaktayım.
stadyum'daki seslerdir... sahaya inenlerin mi yoksa trübündekilerin sloganı mı o?

maç sonrası:

https://fbcdn-sphotos-g-a...10013303_1307514111_n.png
her şeyi geçtim beyler. siz böyle bir olay düzenleseniz ve beşiktaş a ceza aldırmak için böyle bir provokasyona başvursanız allah aşkına azıcık aklınız varsa tekbirle sahaya girmelerini ister misiniz?

bunu yapmak yerine çıkıp biz yaptık dese hükümet daha mantıklı olurdu. imza atmış olurlardı eğer gerçekten hükümet düzenlediyse bu olayları. saçmalamayın.

http://www.youtube.com/watch?v=fht3NpkzWwo

1.00 dakikaya dikkat edin bakalım?
galatasaray kime koysa sahaya iniyor. ağlayacaksanız oynamayalım.