bugün

ben bu yazıyı kendime yazdım

bu aralar canını fazlasıyla sıkan olaylar var. aslında sen bunları biliyorsun. o kızı halen unutamadın. aradan tam 1 yıl geçicek ve halen aklında. 1 yıl içinde başkalarından hoşlanır gibi oldun ama hepsi geçip gitti. ama bu halen kalbinde kaldı. artık iyice anladın bu kız kalbinde çok sağlam bir yara izi bıraktı. bir ara bu yara kapanıyor gibiydi umut vardı ama şu sıra 2 gün önce rüyanda onu gördükten sonra iç kanama yapmaya başladı. o kız gibi birinin karşına çıkamacağına o kadar inandırdın ki kendini bir türlü başkasına bağlanmak için konsantre olamıyorsun. ama şunu anlamalısın ki dostum o kız gitti. bir daha geri gelmemek üzere. ama aklında halen o var. ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ki bir daha geri geleceğini mi düşünüyorsun, bir gün. elinden gelse utanman olmasa bu yazıyı okuyabilmesi için elinden geleni yapacaksın. acı çekmek hoşuna gitmiyor herhalde. ama elinde değil biliyorum ama bu bahanede değil.
başkalarına konsantre olamıyorsun ve yalnız kalıyorsun. bu durumda canını sıkan olaylardan. yaran içten kanamaya başladı başkasını değil onu istiyorsun ama yalnızlıktan şikayet ediyorsun.
şunu bilmelisin ki dostum sen iyi bir insansın ama iç kanamayı düzeltmediğin sürece yalnız kalacaksın. korkmaya başladım lan artık hayatın boyunca bir daha birini gerçekten sevemeyeceksin diye.
yaralar iç kanama yapmasın. hoş değil.!!

he unutmadan. vizelere çalış dostum.