bugün

islam olmasaydı dünya daha güzel olurdu

taliban örneği ile desteklenecek düşüncedir.

kişinin -islam- olmasa bile iyi olacağı gerçeğinin yanında, -islam- olduğu için kötü olan kişi gerçeği yok sayılamaz. bu doğrultuda ılımlı bir islam anlayışı ile çocuğunu kendi istediği gibi yetiştirmeyi hak gören ailenin yanında, katı bir islami cihad kişisinin bu hakkına saygı duymak en doğrusu olmalı.

yarın bir gün "çocuğumu istediğim gibi yetiştiririm" hakkını kendisinde gören bünyeler, taliban, el kaide vs saldırılarında yakınları ölünce "lanet olsun" serzenişinde bulunmasınlar.

islam kötü bir dindir. islam değil, bütün dinler kötülüklere yol açmıştır. öyleyse kendimize hak kabul ettiğimiz çocuk gelişim sürecini başkasına da hak göreceğimizin haklılığı doğrultusunda, bombalarla patlayan şehirlerde ölen yakınlarınız için asla üzülmeyiniz.

ama üzülecek kadarda aptal insanlarsınız. sen sorulan soruya "bu benim hakkım" diyebiliyorsan, çocuklara cennet vaat eden talibanda "bu benim hakkım" diyebilecektir. senin mantalitende bu zaten böyle olmalıdır.

konulara "saçma bir önermedir" gibi cevaplar ya da bkz:'lar veren dangalaklar ne anladı bilmiyorum ama, gene bu gerçekliği bilerek yazmak istedim.