bugün

lock hariç hepinizden utanıyorum

hep bildiğiniz kalitesizliği tekrar edince neden bu kadar hırçınlaşıldığını anlamak mümkün değil.. ayrıca şunun(başlık ve ilk entry) tamamı ile geyik ve açıldığı zamanda (entry tarihinde takip et lan) sol framede olan "x den utanıyorum" konseptine fatal tarzında bir çemkirme olduğunu her fırsatta ilkokul çocuğu gibi laf söylemeye yarışan elemanlar da dahil (he lan senden bahsediyom fırsatçı ihtiyar çakal) birçok insan bilir.. bilmiyorsan yapacak bir şeyim yok açıkcası..

ilgili piç, yavşak ise inci sözlük ve fazıl say gönderisi içermektedir.. her ne kadar gönderme ve selam çakma sevdalısı birisi olmasam da içimden geleni söyledim ama size yazık olmuş..

ayrıca sözlüğü terk etmek nedir lan? seni terk ediyorum çünkü çok kalitesizsin.. ühühü manyak mısınız olum siz.. neyi nasıl okuyorsunuz anlamadım gitti..

şu başlıktan yönetim yandaşlığı ya da yönetim sikkoluğuna lafı getiren ampül kılıklı insanlara da hayret etmemek mümkün değil.. ve yine işi eski yazar tribi eşiğine nasıl gedliğini de bir türlü çözemiyorum.. başlık açarken ya da entry girerken "ben eski yazarım siker atarım" diye bir not iliştirmişliğim de yok.. bu nedenle şu sırf ince bir tepki, fazlasıyla makara içeren başlıktan geldiğiniz yerlere bakın.. manyak mısınız olum siz?

hadi şimdi kalitesine kalite katın şuranın.. uu beybi bir hareketlenme oldu bende..