bugün

hüseyin nihal atsız

ileri derecede fasist ve paranoyak insan.bir türk cihana bedel, madem türksün göster ürksün,dünya türk olsun türünden tamamen hamasi fikirler ideolojisinin temelini olusturur.Dünyadaki hemen hemen tüm ırkları hiç bir neden göstermeden milli düsman ilan etmiştir.oğluna yazdığı vasiyeti ni okuyun allah askına

yagmur oglum!

bugun tam bir bucuk yasindasin. vasiyetnameyi bitirdim, kapatiyorum. sana bir resmimi yadigar olarak birakiyorum. ogutlerimi tut, iyi bir turk ol.
komunizm bize dusman bir meslektir. bunu iyi belle. yahudiler butun milletlerin gizli dusmanidir. ruslar, cinliler, acemler, yunanlilartarihi dusmanlarimizdir.

bulgarlar, almanlar, italyanlar, ingilizler, fransizlar, araplar, sirplar, hirvatlar, ispanyollar, portekizliler, romenler yeni dusmanlarimizdir.

japonlar, afganlilar ve amerikalilar yarinki dusmanlarimizdir.
ermeniler, kurtler, cerkezler, abazalar, bosnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, gurculer, cecenler icer(de)ki dusmanlarimizdir.
bu kadar cok dusmanla carpismak icin iyi hazirlanmali.
tanri yardimcin olsun!

nihal atsiz
4 mayis 1941

halen daha bir toplumun üstünlüğünün edebiyattan,sanattan ,bilimden,insalığa kattığı güzelliklerden gectiğini bilmeyen yada bilmek istemeyen kavun kafalı ınsanların idoludur. sırf farklı etnik kökenden olduğu için insanlardan ölesiye nefret etmek,fırsatı olsa hepsinin kökünü kurutmak onlara göre cok daha mühimdir insanlığı bir adım ileriye tasımaktan..

sempatizanları genelde uluyarak fikirlerini söyledikleri icin karsılıklı olarak adam akıllı tartısıp analiz yapmakta pek mümkün değildir.hele baska bir etnik kökendenseniz 3 sansınız vardır.ya vatan haini yada bölücüsüzündür.ücüncü sık her 2 side olabilir.

insanların cükünü basını ölcerek kafatascı ırkcılığın alasını yapan bu sizofrenik delinin pesi sıra gidenlere allah akıl fikir versin diyorum.biraz dünyada olup bitenden haberiniz olsun.biraz esnek, hosgörülü ,saygılı olmayı deneyin allah askına.böyle fasist düsünceler yayan psikopatlara nasıl tamah ediyorsunuz anlasılır gibi değil..