bugün

karagümrük yanıyor

setinde batak oynadığımız dizidir..
evet gariptir ama gerçektir..

sözlük yazarlarından biriyle 3. kişiyi bulmanın verdiği huzur eşliğinde kadırga havuzlu kıraathane'ye doğru yollandık..yüreğimizde alacağımız ihalelerin heyecanı , batacağımız oyunların korkusuyla kahveden içeri girdik..bir de ne görelim !! çok eskiden beri hastası olduğum bir manken-oyuncu..daha sonra öğrendiğim kadarıyla dizide uğur arslan'ın sevgilisi rolündeymiş..

böyle olmamalıydı dedim kendi kendime..ne bilim böyle olmamalıydı işte..karşısına çıkıp aslında bu ben değilim , batak çok sık yaptığım bir şey değil şiire , edebiyata ilgi duyarım falan demek istedim fakat nafile..kafama kafama koz yiyordum o sıralar..

yanımdaki puştların şiddetli ısrarları nedeniyle yönetmen olduğunu tahmin ettiğim adama bizim oturduğumuz yer tarafında çekim yapacak mısınız ? diye sordum..o herif de 'evet' dedi..bir de 'kalkmazsanız çok iyi olur yakışıyorsunuz masaya '..*
ben kısa vadede yeşilçam'dan bir jönlük teklifi beklerken kahvehane'de batak oynayan ve masaya fena halde yakışan dış kapının mandalı rolü moralimi çok bozdu..bunu yukarıda bahsettiğim ve ciddi anlamda bir şeyler hissettiğim manken-oyuncu şahsın duyması ve aşağılayıcı bir gülücük atması ise cabası oldu..

rolü kabul etmedim tabi prensiplerim vardı*ve o lağukla bir dahaki karşılaşmamız çok yakında vuku bulacaktı..