bugün

halkın atatürk ü sevmiyor olduğu gerçeği

sevmek, desteklemek ve benimsemek kavramlarından çok daha uzak bir kavram olduğundan halkın bir çoğunun atatürk'ü sevip sevmediğini bilemeyiz.

bir çok kişi belki atatürk'ü sevmez ya da umurunda bile olmaz fakat soran birine "evet seviyorum yeaa canım o benim" diyebilir. çünkü sevmiyorum dediği zaman karşısındaki kişi ona farklı bir gözle bakacaktır.

öte yandan atatürk'e hakaret ülkemizde suç olduğu için çoğu kişi atatürk ile ilgili konulara yaklaşmaz bile. hep "seviyor ve benimsiyorum" der. fakat ne sever, ne benimser...

kemalistlerin atatürk'e tapmaları ve atatürk'e karşı duran hatta deli gibi savunmayan herkese "örümcek beyinli orta çağda kalmış gerici dinci yobaz" demeleri bile bu dönemde bir atatürk'ü sevmeme sebebidir.

yine kemalistlerin ve chp'lilerin her boku yeyip atatürk'ün arkasına sığınmaları bir atatürk'ü sevmeme nedeni olabilir. tartışmalar esnasında söylenecek laf bulamayan kemalistin "şu anda nefes almanı, ezanların okunmasını, okumanı ve hatta saçmalamanı borçlu olduğun atatürk'ü nasıl sevmezsin ühü ühüü" demeleri insanı atatürk'ten ve atatürkçülerden hayli soğutuyor. çünkü bilindiği gibi nefes almamızı, saçmalamamızı, ezanların okunmasını hepimiz allah'a borçluyuz...

evet lan. doğru ya, atatürk olmasaydı babam kimdi bilemezdim şerefsizim... o yüzden "chokk sefiomm yhaa cnm o benmm:)"
güncel Önemli Başlıklar