bugün

samsun anadolu lisesi

2003 mezunu olduğum okuldur. Malesef ki 4 yıllık olup buradan mezun olanlar kendilerine KOlej mezunu demesinler. son mezunlarını 2004te verdi ve ondan sonra olayı bitmiştir. Keza Kampüsü de küçülmüş, bizim zamanımızda bize hocalar tarafından gösterilen hoşgörünün karşılığını vermemizle oluşan özgür ortamda yaptığımız haylazlıklar kabul görmüş lakin sonrasındaki 4 yıllık nesillerin bu hoşgörülere anlam verememesi neticesinde okul duyduğumuza göre disiplinel bir okul olmak zorunda kalmıştır.

Müdürü olan Zeynel özdemir isimli hocamız ise çok kral adamdır. Okulumuzun eski hocalarından biridir.benim zamanımda müdür yardımcısıydı ve disiplin kurulu başkanıydı Şahsen kendim rahat 4-5 kere disiplin kurulunda büyük idari suçlarla karşısına çıkmama rağmen sözlü uyarıyla paçayı yırtmış, okulda bahçede bir köşede otururken bile hiçbir zaman dersimize girmese de selamını veren bir adamdır. şuanki nesillere sert davranması hocanın değişmesinden değil nesillerin suçudur.

bu okulda vakti zamanında 7 yıllık olup 50 gün devamsızlık yapan öğrencilere bile dokunulmamış o 50 gün devamsızlık yapan nesillerin en kötüsü ortalama üstü bir üniversitede mühendislik bitirmiştir.

Ha bir de benim zamanımda her 10 Sallıdan 2 si Yıldız teknik'e giderdi, yıldız teknikte hiç sözleşmeden farklı farklı bölümlerden bir masaya oturulduğunda 20 tane sallı bulunabilir, yanımıza gelen arkadaşlar bu olaya aval aval bakardı.

Ey gidi günler.

Özledim arkadaş!