bugün

sıkıntı vermeye başlayan siyasi başlıklar

Gelelim günün konusuna.

Son zamanlarda sol frame de görülen siyasi içerkli başlıklar yüzünden sözlükte inanılmaz bir jargon kayması , format dışılık tarafımdan görülmekte ve ziyadesi ile endişe duyulmaktadır.
Arkadaşlar sözlüğün amacı tamamen bilgi edinme ve edinilen bilgiden yararlanmadır. açmış bulunduğunuz bu tür siyasi başlıklar sözlük formatının dışına çıktığı gibi yazarlara da inanılmaz bıkkınlık vermekte ve gördüğüm üzre online yazar sayısındada muazzam bir düşüş görülmektedir.

öncelikle akepeli yazarları ele alalım malum iktidarda onlar var ;
ey akepeli yazarlar bıkmadınızmı usanmadınızmı ulu önderimiz gazi mustafa kemal atatürk'e,türk silahlı kuvvetlerine,cumhuriyete,laikliğe saldırmaktan. benim gibi hiç bir partiye tarafı olmayıp sadece memleketin dahili ve harici düşmanlarından arınmasını silkinip ulu önder'in gösterdiği kutlu yolda ilerlemeyi isteyen yazarlar artık size cevap bile vermiyor çok ağır tümceler kullanmadığınız sürece kendi kendinize yazıyor çiziyorsunuz farkında değilmisiniz? bırakın siyaseti biraz bilgi entryleri girin sanat,spor,müzik gibi konular tartışalım. memleketi daha ileriye nasıl götürebiliriz bunun çalışmasını yapalım. uyanın artık akepe iktidarı ile bu iş yürümez.

cehepeli arkadaşlarada sözüm var.

son zamanlarda gandi kemal , halkçı kemal tutkunuz had safhaya vardı. işiniz gücünüz akepelilerle kavga etmek. arkadaşlar unutmayınız ki cehepe artık halkın gözünde ulu önder gazi mustafa kemal atatürk'ün kurduğu halk fırkası değildir. parti vizyonundan ve amacından sapmıştır ve sizler bu yanlış görüşleri halka enjekte etmeye çalışarak halktan iyice uzaklaşmaktasınız farkınız yok. bırakın kılıçdaroğlu tayyip kavgasını artık vatan parçalanmak üzere hep beraber vatanı nasıl kurtaracağımıza bakalım.

mehepeli arkadaşlara gelince ;

ulumaya devammı edeceksiniz? yoksa artık kafanızı iki elinizin arasına alıp düşünmeyi öğrenecekmisiniz? arkadaşlar sizin sığ sadece kavgaya dayalı düşüncelerinizle bu iş yürümez. sizleri artık mussolini'nin siyah gömleklilerine benzetmeye başladım. lütfen bu kafayı bırakınız fikirlerinizi münazara ortamın da paylaşarak rakiplerinize üstünlük kurup fikirlerinizi kabul ettiriniz. bunu başarmak içinde okuyunuz öğreniniz arkadaşlar.

bedepeli ve pekakalı arkadaşlara gelince.

size hiç bir sözüm yok allahınızdan bulun vatan hainleri hepinizin cezası verilecek yakında türk adaletinin önünde hesap vereceksiniz inşallah.

Yazarın notu : Söyleyeceklerim bundan ibarettir beğenirsiniz yada beğenmezsiniz o sizi alakadar eder beni bağlamaz ama lütfen bir kez olsun şu yazıyı okuyun hemen gözünüz kapalı eksi vermeyin.