bugün

güzellik kavramının değişmesi

türkiye de ve dünya da güzelliğin 1 70 den yukarı 0 beden hatunların olması durumudur. güzellik denen kavram öyle çok değişmiş ki çoğu erkeğe göre, dizilerde tvlerde bulunan çoğu bayanın fizikleri manken havasında ve çoğu da manken.

erkekler de yanında bulunacak bayanın manken havasında olmasını istemesinden mütevellit, ferhunde gibi güzel ve fettanlıklarla karşı karşıya kalması durumunda, ikinci evliliklerinde hoş ve azıcık güzel bayanlarla evlendiği ayrı bir dava.
içi güzel olsun klişesi, klasikte olsa, gerçeklik boyutu yüksektir.

erkeklerin de kenan imirzalioğlu, kıvanç tatlıtuğ civarında olmasını isteyenler de mevcut. bu da ayrı bir çelişki. tvlerin değiştirdiği kavramlar gün geçtikçe halka yansıdığından hayatlar onlara göre kuruluyor. oysa hep yanılgı doludur hayat.

balık etlilerinde kilo alabileceği bir gerçek, öyleyse neden balık etlilere ilgi duyanlar mevcut bulunmakta. kavram karmaşası bu olsa gerek. peki göbekli bir erkek, ileride kilo alınca terk mi edilir veya bayanların güzelliğinin doğumla vs değiştiği zaman onu aldatmaların kapısını aralamak normal midir?

türkiye nin standardı 168 60 kilo olduğunu farz edelim, polonya da 185 60 kilo, peki 170 olsan boyun yetecek mi bu hatuna da, beğenmiyorsun senin uğruna öleni, sırf burnunda sivilce var diye. açık giyinenlere ilgi duyar, çıkmak ister, her yere süs götürür, o eşi de biraz daha kapalı, hanım hanımcık seçersin. nerden bileceksin ki o kişinin daha sonra gözü açıldığında başına bela getirmeyeceğini. çok yakışıklı olur, seni peşkeş çeker.
huyu güzel ola. allah herkesin gönlüne göre versin de, kötüyü başa vermesin.