kadın yönetici

erkeklerin üst kademesinde olup emir almaktan hazmedemedikleri yöneticidir.. bu tipik türk erkeğinin daha kendi evrimini tamamlayamadığından elbette onun karşısında komplekse kapılıp, üleyn bir kadından emir alıyorum triplerine girer bir kere baştan ön yargılıdır..

artı toplumumuzda erkek çocukları daha küçük yaşlardan itibaren evdeki kız kardeşlerine karşı hep bir kral muamelesinde büyütülmüştür yurdum anneleri tarafından özenle, işte bu da önemli bir sebeptir; kız çoraplarımı getir, su ver, kahvaltımı hazırla vs.ler çoğalır okur, büyür, iş hayatına başlar, bir görür ki şirketindeki yönetici kadındır.. eh alışmış anne yahut kız kardeşine sürekli emirler vermeye hazmedemez elbet!!

eğer bu kadın yönetici oraya herhangi bir yolla değilde çalışarak, tecrübeleriyle gelmişse öğren kardeşim sende bir kaç şey ayrılma dizinin dibinden diymi efenim.. saygı duy bir kere..

hayır aman kadın yönetici mi allah korusun deyip yaka silken var! erkek yöneticiler şimdiye kadar iyi yönetseydi yerini sanıyorum ki bir kadın yöneticiye devremezdi değil mi?

özgüveni olan erkek veya kadınların gayet doğal karşılayacağı yöneticidir.. yaptığı hatalar da cinsiyetiyle değil, konumu itibariyle insan, yönetici sıfatında değerlendirilmelidir.

imza; bir kadın yönetici *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar