bugün

uludağ sözlük te yaşanan ülkücü yazar terörü

ben bu yazıyı sana yazdım/@bgielle/ burdaki gruptan ayrı tutarak tam da anlatmak istediğim utandığım kişiler için yazılması gerekenleri belirtmiştir başlık.

senin yüzünden bu yolda herşeyini feda ettiğini bildiğim insanlar kendine ülkücü diyemez oldu. sen milliyetçiliğin adını reisin baktığı gıza asılamassın çizeriz lan seni seviyesine indiren birisin artık. benden önce ki eleştriler sende yine o tetik savunmanı harekete geçiren dürtü olmuşsa büyük ihtimalle benim yazdıklarıma küfürler bile edersin, çünkü ben herkesten daha sert yazacağım çünkü ben kürtlerin pkkyı daha çok lanetlemesi gerektiğini düşünen, gerçek bir müslümanın din sömürücüsü olan hükümete benden daha çok tepki vermesini bekleyen insanım. çünkü bu kişiler senin ilkelerine saldırıyor onları küçültüyor basitleştiriyor asıl sorun budur ideolojilerde, karşıt görüşe pislik atanlar fikir adamı olmayı bırak kendi savunduğunu bile tam kavrayamamış kişilerdir çünkü karşıt düşünce seni olduğun yerden alıp daha ileriye yönelmeye zorlar. bu yüzden bir zamanlar ülkücü hareket içinde olup şimdi sizden utanan ama milliyetçiliğini belirli bir çerçevede hiç kaybetmemiş bir kişi olarak söylüyorum rica ediyorum iyi oku,

evet bu yaptığınla bir terörist mahluksun sen, her ideolojinin kanayan yarası düşüncenin özü için değil çevre edinme, götü kurtarma derdinde olan bir çocuksun daha, ben eminimki osmanlıda devşirme hareketlerini bilmeden mazi ve padişahlık peşindesin, türklerin yayıldığı topraklarla etkileşimini biyolojik ve kültürel olarak algılamadan kafatasçılık içindesin. bu terörünü yaymaman ve bazı şeylerin konuşulması için açılmış bu başlıktan ibret almanı dilerim.