bugün

gökhan ünal

mehmet topuz ile aynı takımda oynayacak olması sadece bir artıdır. onun dışında mehmet topuzun performansı ve kendisinin performansı ne olur bilinmez. ayrıca mehmet yanlış yerde oynatılmasına rağmen iyi bir performans göstermektedir şu ana kadar. ayrıca kendisinin transferinin semihle bir alakası olduğunu düşünmüyorum. bugün her büyük takımda 3-4 forvet olması lazım. beşiktaşta bobo, nobre, nihat, holosko hatta batuhan bulunurken galatasaray ise baros, nonda varken üçüncü forveti aramaya başlamıştır. ki gökhan ünal'a teklif götürdükleride trabzonspor yönetimi tarafından açıklanmıştır.

semih şentürk iyi futbolcudur. lakin mustafa denizli, christoph daum, arthur zico ve luis aragones'ten herhangi biri bu adamı hiçbir zaman direk ilk 11 oyuncusu olarak başlatmadıysa bi bildikleri vardır diye düşünmekteyim.

edit: ayrıca trabzonspor'da fatih tekke dışında (ki kendiside son zamanlarında başarılı oldu) hangi türk golcü başarılı oldu ki? inanılmaz bir baskı ortamı ve sürekli fatih tekke diye bağıran bir taraftara sahip takımda başarılı olması zaten imkansızdı...
güncel Önemli Başlıklar