bugün

uuserlardan iddaa tahminleri

eveeet...

302 celtic - glasgow rangers: celtic 1 maç eksiğiyle rakibinin 7 puan gerisinde bulunuyor. rangers çok formda. fakat ne olursa olsun, celtic aradaki puan farkını kapatmak zorunda. glasgow rangers'ın celtic park'tan puan çıkarabileceğini düşünmüyorum, celtic artık kazanır. ben şahsen daha az bekliyordum, çok iyi bir oranı var, 2.00 değerlendirilmeli bence.

sonuç: 1-1 sona erdi. millwall faciasının benzerini yaşadım yine, celtic attı, 3 dakika sonra yedi. pehey.

304 manchester united - leeds united: manchester da güvenemediğim takımlardandı fakat son haftalarda çılgın atıyorlar. old trafford'da alt ligden rakiplerini rahat geçer ve fa cup'ta da yardıra yardıra ilerlerler diye düşünüyorum. handikaplı manchester galibiyetinin 1.55'lik leziz bir oranı var.

sonuç: leeds 1-0 kazandı. manchester'a "ya lan neyse ben bi şey demiyorum" diyebiliyorum sadece. olsun olsun, leeds iyidir.

305 chelsea - watford: daima korktuğum iki takımın maçı. ne hikmetse, chelsea kendisine oynadığım tüm maçlarda yatırdı beni. watford karşısında bunu yapmaları benim için değil, tüm dünya için büyük bir sürpriz olacaktır. fakat watford öyle "geh bili bili" denebilecek bir takım değil. chelsea karşısında aslanlar gibi oynayacaklarını düşünüyorum. chelsea galibiyetinin oranı çok düşük, 1.45'lik oranın da handikaplı galibiyete değmeyeceğini düşünüyorum. chelsea bu, 1-0 da kazanabilir, tarihi farka da gidebilir, 3-0 yenilip elenebilir de. ben 1.40'lık oranıyla en garanti seçenek olarak "üst"ün değerlendirilmesi taraftarıyım. 3 gol rahat olur.

sonuç: 24. dakikası oynanıyor ve şu an 3-0, oldu bitti.

307 notts county - forest green: notts county kötü oynamıyor. kendisine kıyasla çok daha zayıf olan rakibini rahatlıkla geçer, banko 1. bu maç için 1.60'lık "üst" ve 2.40'lık "toplam gol sayısı 4-6" seçeneklerinden biri de değerlendirilebilir ama forest green dengesiz bir takım, ne olur ne olmaz deyip temiz notts county galibiyetine girmeyi mantıklı buluyorum.

sonuç: iptal edildi.

308 sheffield united - q.p.r: aynı ligin iki "gelişmekte olan" takımı... ev sahibi 7. sırada, queens park rangers onları 3 sıra geriden kovalıyor. fa cup mücadelesinde ekstra dikkat ve motivasyonla oynayacaklar şüphesiz. sheffield galibiyete yakın ama yine de çekiniyorum. takımların ne yapıp edip kazanmak zorunda oldukları bu maçta ilk yarı kontrollü oyunu tercih edeceklerini düşünüyorum ve 1.90'lık oranıyla ilk yarı 0 diyorum. sheffield galibiyetine verilen oran da bu. bu maç için 0/1'in oranı da 4.50, pekalâ değerlendirilebilir.

sonuç: 39'da q.p.r 1-0 öne geçti, bana ne lan saymam.
edit: 45'te 1-1 oldu ve ilk yarı böyle bitti ahuauhaa!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar