bugün

cemaat evinde söylenmemesi gerekenler

hayatımın bayağı geniş bir döneminde kafamın sikilmesine sebebiyet veren beyin yıkayıcılarının bulunduğu ortamda söylenmemesi gerekenlerdir ve hatırlandığı kadarıyla;
-fetullah gülen' in neden ülkesine dönmediğine ve abd sığıntısı olarak yaşadığına dair imalar ve sorular. hiçbir şekilde net cevap veremez beyninizi sikerler. olay budur zaten beyin siker, uyku getirir sonra da etkisiz hale getirmekle övünürler.
-bir/birden çok(opsiyonlu) sevgiliniz olduğuna dair herhangi birşey. 2 dakika içinde herifler tarafından cehennemde yeriniz ayırtılmış olur.
-hep 'ahlaklı/temiz' toplum muhabbeti yapıp, dişilerden şeytanmışçasına kaçıp, gazetelerin dişi unsur(herhangi bir bayanın kolu/ağzı/ayağı da sorun olan bir unsurdur) bulunduran kısımlarını kesip sonra mastürbasyon bağımlısı olmanın ne çeşit bir samimiyet olduğuna dair imalar.

gibi örneklendirilebilecek yasak kelime/cümle/laf/söz/kelam/yaraklardır. kişilerin bunlardan ve bunlara benzer birşeylerden bahsetmesi durumunda insanlık denen kelimenin bu herifler için sadece sekiz harften olduğu gerçeği öğrenilir. ondan sonra da küfredince faşist olunur, kaka olunur, bir küfür olarak kemalist olunur.