bugün

ayak takımı

Ayak Takımı Organizasyon Ekibi amatör ruhunu kaybetmeden, profesyonel işler yapan bir ekiptir. Ekibimiz 2006 yılında karting ve paintballa ilgi duyan insanları bir araya toplamak ve birlikte eğlenceli organizasyonlar gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur.

Ekip; genç ve girişimci ruhu sayesinde büyük işlere imza atmıştır. Sadece Ankara’da faaliyet göstermesine rağmen; mahalli, ulusal ve uluslararası otomobil yarışlarında görevli olarak katılmış ve adını yurtiçinde de duyurmayı başarmıştır. Temel organizasyon aktiviteleri olarak üniversiteli gençlerin oldukça fazla rağbet gösterdiği karting ve paintball gibi aktiviteleri seçmiştir.

Ekibin hedef kitlesi Ankara’da heyecanlı sporlara ilgi duyan herkestir. Ayrıca Ayak Takımı Organizasyon Ekibi üniversitelerin motor sporları kulüpleri ve toplulukları ile koordineli çalışarak başarılı işler yapmaktadır. Aynı zamanda ekip, üyelerinin otomobil sporları kulüplerinin düzenlediği organizasyonlarda katılımcı ya da görevli olarak yer almasını sağlamaktadır. Ekip ayrıca küçük-büyük mahalli-ulusal-uluslar arası organizasyonlarda (Formula 1, Ralli, Drag, Off-Road) görev alarak sürekli kendisini geliştirmektedir.

Organizasyon ekibi, her biri kendi alanında başarılı, eğitimden sağlık sektörüne kadar uzanan geniş bir yelpazedeki mesleklerle uğraşan, geniş bir vizyona ve çevreye sahip yaratıcı gençlerden oluşmaktadır. Ekibin Facebook grubu aktif üye sayısı 1000 üzerindedir ve her geçen gün hızla büyümektedir. Grup üyeleri tüm aktivitelerden zamanında haberdar oldukları için, tüm organizasyonlar yoğun katılımla gerçekleşmektedir.

Ayak Takımı ismi ilgi çekmek ve akılda kalıcılığı arttırmak için seçilmiş; genç, dinamik ve profesyonelce çalışan gençlerin ruhunu yansıtmaktadır.

Ayak Takımı Organizasyon Ekibi, düzenlediği organizasyonlardaki deneyimleri sayesinde çeşitli gruplara ve firmalara özel, grup içi motivasyonu ve takım ruhunu arttırıcı organizasyonlar düzenlemektedir.

Web sitesi
http://www.ayaktakimi.org

Facebook Grubu

http://www.facebook.com/group.php?gid=41341864973

Deep note : Reklamları izlediniz , şimdi hava durumu