bugün

telefonda konuşmaktan hoşlanmayan uzaktaki sevgili

-..i$te gittik annemlerle sonra esra'lar bize geldi ama ben hiç hazır değildim ay zaten daha yeni eve gelmi$im yorgun argın hiç çekemem dedim gittim yattım annem geldi 'ayıp kızım gel a$$a' dedi 'öf anne ya' diyip indim sonra oturduk falan i$te bi' kaç saat durup gittiler..
+hmm.. *
-..bizde çıktık dı$arı sahile indik sahilde bi' çocuklar vardı top oynuyolar bana 'abla çok güzelsin' dediler ay ne tatlılar ama görmen lâzım a$kıım..
+ehe.. *
-yaa biraz yürüdük sonra özge aradı dedi ben ılıca'dayım dedim dur geliyorum bende yakınım falan sonra gittim çar$ıda bulu$tuk bi$eyler yedim ay sabahtan beri hiç bi$ey yememi$tim zaten öküzler gibi yemi$im özge dedi dur kızım yaz günü kilo alcaksın taktı bana zaten geldiğimden beri kıskanıp duruyo kıskanç $ey..
+hmm. ehe.. *
-..kalkmı$ bide geçen gün bana $ey diyo bunun sevgilisi alaçatı'da ya berkecan i$te buna gecenin bi' körü mesaj atmı$ 'a$kım $uan yaptığım $ey için beni affet' diye bu gece beni aradı bi' ton zırladı falan sonra sabah berkecan 'çok sarho$tum hatırlamıyorum' demi$ bu da bana soruyo sence biriyle aldattı mı diye oha yani ben nerden bilceksem onun sümsük sevgilisini demi a$kım.
+ya pınar yeter!

yeter hemde ne yeter!!1