bugün

akay kavşağının trafiğe kapatılması

ankara büyükşehir belediye meclisi kararı ile olacak olan mevzuydu.

mevzuydu diyorum çünkü, ankara 12. idare mahkemesi "ankara büyükşehir belediye meclisi'nin, akay kavşağı'nın kapatılması hakkında aldığı karar" hakkında oy birliği ile yürütmeyi durdurma kararı verdi.

neymiş ampulcan? alınmış bir mahkeme kararı varmış ancak kavşağı kapatan da, -bak burayı iyi oku- akp'lilerin oyu ile alınan karar uyarınca "ankara büyükşehir belediye meclisi" imiş.

velhasıl, i. melih gökçek'in her zaman olduğu gibi siyasi şov peşine düşerek yaptığı artistliklerden biriydi.

gündemi takip etmezler, olayların nasıl geliştiğini bilmezler, kavşağın kapatılmama konusunda bugün çıkan yürütmeyi durdurma kararı hakkında bile zerre bilgileri olmaz, parti bayrağı altından sallarlar.

bu konu hakkında daha önce de söyledim, bu kavşak hakkında; plan halindeyken ve inşaat halindeyken defalarca yürütmeyi durdurma kararı verildiğinde durmayan i. melih gökçek, neden şimdi artistlik peşine düştü?

sizinkine siyaset yapmak denmiyor kuzum, faşist yaklaşımlarla hareket eden partizanlık deniyor.

bilgi sahibi olmadan, sırf partiniz işin içinde diye fikir sahibi olmayın. okuyun, araştırın ondan sonra sağlam verilerle gelin ulan bir kere de?

hatta abinizden tavsiye, partiniz mevzu bahis olduğunda "tuzum var" diyene hıyar olmayın bir zahmet de, kesince ortalığı hıyar kokusu kaplamasın.