bugün

milenyuma nasıl girilirse bin senenin öyle geçmesi

yarı yalan yarı gerçek iddia.
iddia mı peki? kim demiş ki bunu?
peki bu yalnızca milenyum için mi söylenmiş? hayır arkadaşım her yıl söylenir bu. her yıl yeni yıla nasıl girersen öyle geçer geyiği döner. adam başına milenyum eklemiş şekil yapmış. boşversene...

milenyumda o yoktu hayatımda. yani vardı da, bir değildik, sevgili değil aşıktık, o aşık olmadığı bi başkasıyla beraberdi, benimse midem kalkıyodu yanıma başkası yaklaşınca.

evet milenyum gecesi o olmayacaksa varsın milenyum gecesi de diğer günler gibi geçsin dedim, evimde çerez bile yemeden ve tek bir program izlemeden kitabımı okudum yattım uyudum. belki milenyum bile olmamıştı daha ben uyuduğumda... ben uyumadan milenyum olmuş olsaydı milenyumun ilk dakikasında telefonumdaki mesajını ve aramasını görüp aklında olduğumu da bilecektim.

neyse bu önemli değil. sonuç olarak o gece o benim sevgilim değildi ve bin yıl boyunca da olamayacaktı. o zaman neden bir yıl sonraki yılbaşında kafalarımızı birbirine dayamış aptal aptal bakıyorduk birbirimize? heh bu yıla beraber girdik tüm yıl birlikte olacağız sanrısını da yaşamıştık evet... peki neden tüm yıl beraber olmayıp ayrılmıştık?

önümüzdeki bin yılın yaklaşık bir yılı dışında beraber olmuştuk, geriye kalan 999 küsür yıl ayrı olacaktık.

bu durum başlıktaki iddiayı doğru mu yapar yanlış mı bilemedim.