bugün

mehmet topuz un fenerbahçe ye transferi

transferin nasıl yapılacagının herkese gösterildiği olaydır. biraz akıllı düşünürse herkes herşeyi anlar.mehmet topuz aziz yıldırıma ulaşıyor beni alacakmısınız diyor, o da bekle kulübünle görüşüyoruz diyor.(bu olaydan topuz bjk li felan olmadıgı ortaya cıkıyor) kulübünle görüşüyoruz ne demek ? seni istiyoruz demek.ama topuz napıyor, demirörenin yaptıgı gibi aziz yıldırımın da kucağına atlamasını beklediği için kendisini büyük görmeye çalıştığı için samimi bulmadım felan diyor ve bjk yi arıyor.onlarda güya büyük klüp sazan gibi atlıyorlar.anlaşıyorlar. kayseri ye gidiyorlar, onlarda diyorki biz bi kaç gündür fenerbahceyle görüşüyoruz öncelik onların.

buraya kadar olaylar tarafların kendi anlattıkları olaylar.işte herşey bundan sonra başlıyor. yıldırım demirören çok uyanık ya.düşünyor fenerbahceyi nasıl ekarte ederim diye.( görüşmeleri beklemiyor çünkü biliyorki fenerbahçe istese kendisini bile satın alır) para anlaşmazlığı çıkar diye bir umudu olamıyor. çok uyanık olduğu için topuz un önüne forma tutmalar, 2mp lik kameralarla fotoğrafını çekmeler.adama açıklama yaptırtmalar.

(ligtv nin röportajında dikkatli dinleyenler arkadan gelen konuşmaları duyarlar.
-bjk liyim de, bjk li yöneticilerle yemekteyim de)

sonra bizim güzel kamuoyumuz ve basınımız fenerbahceyi kaka ilan edip mehmet mal değil diyor.bjk lilerde etik olaylardan felan bahsediyorlar

( aydın karabulutun zorla gönderilmeye çalışılması, yusufun trabzon kampından kaçırılması vs.)

sonuçta noluyor, bjk eline yüzüne bulaştırıyor her şeyi.olmuyor işte, çünkü adamın beşiktaşlılığı felan yok.öyle olsa 1 yıl daha kayseride oynar fenerbahçeye gitmezdi.ama güzel bjk taraftarı bunu anlamamakta ısrar ediyorlar.hala kendilerini büyük takım sanıyorlar.

sonuçta ne olmuştur..evet mehmet topuz transferi tüm kara-beyaz camiaya KAPAK olmuştur.