bugün

öpüşürken dil kullanan erkek resmen eş cinseldir

öpüşürken dil kullanan erkek resmen eş cinseldir diyene derim ki: sen ne diiyorsun arkadaşım kalkmış bana yok dilini kullanırsa eşcinseldir ok kıçını kıvırırsa eşcinseldir ... la havle ...

saçma sapan gavur adetleri öğreniyorsunuz ordan burdan sonra yalan yanlış kurallar uyduruyorsunuz. doğrusu şöyledir: öpüşen erkek vurduruyordur. neyine lazım senin öpüşmek. öpüşmek de neymiş. dede korkut hayatında öpüşmüş mü? deli dumrul hayatında öpüşmüş mü? biraz atalarımızdan feyz alın feyz. bak bu adam nasıl öpüşüyor dudaklarını kullanarak. neden dudaklarını kullanıyorsun? kadını dudakla mı hamile bırakacaksın**. dudak kullanıyor çünkü dudaklarına bir kadın organıymışcasına anlam yüklemiş bilinçaltında gerektiğinde o kadın organının bütün işlevlerini yapmak üzre.

bir de bu erkekler kadınları elliyorlar. neden? çünkü aslında birbirlerini ellemek istiyorlar bunlar. birbirlerinin bir yerlerine ellerini sokmak istiyorlar da herkes ne oğlan birer oğlan olduklarını anlayacak da kuşlar üstlerine sıcak taşlar yağdıracak diye korktuklarından yapamıyorlar bu sapkınlar.

erkek dediğin elleşmez dilleşmez 2 kez sokar çıkarır sonra sen sağ ben selamet.