bugün

milliyette polislerin genci dövme videosu

bugünkü milliyet gazetesinde yayinlanan bir videodur. bes polis bir genci öldüresiye dövmektedirler. bu video´daki görüntüler icimizi parcalamistir. o polislere lanet olsun. polisin görevi sucluyu yakalayip karakola götürmektir. ona bir ceza uydurup infaz etmek degildir.

bu polislerin hepsinin meslekten uzaklastirilmasini dileriz. bu türden videolari türkiye´nin ab´ye girmesi icin batililarla girtlak girtlaga savas veren, "türkiye´de iskence bitmistir, polis gecmisten dersini almistir" söylemlerini batiya dikte ettirmeye calisan bizim gibi adamlarin görmesi kahredicidir. bati toplumlari türklere zaten önyargiyla yaklasiyorlar, böyle "tek" bir video´nun varligi bile türkiye´nin ab serüvenini bir yil daha geriye atacaktir.

kaldi ki ab´yi bosver, ab olmasa da böyle gencten adami bir köseye sikistirip bes kisi dövmek, ne erkeklige sigar, ne insanliga sigar, suctur resmen, "tehlikeli adam yaralama" sucu isliyor devletin polisi. allah o isi yapanlarin topunun belasini versin, ne diyeyim baska. keske görmeseydim videoyu, aksam aksam moralim bozuldu.