bugün

karma puanı arttırma yolları

benim konum. bu işte uzman olduğumu düşünüyorum ve çözdüm olayı dostum.
ilk önce zall'ı kaçırın. durun durun bu şaka sakın yapmayın. aslında fena fikir değil ama suç bir yerde yani.

1: öncelikle nick altı bol yazın. deli gibi herkese yazın abi. ben yapıyorum çok faydalı oluyor.

2: kendinize küfür edin. kendinizi aşağılayın. garip bir yerde bulunuyoruz zira. kendisine küfür eden kişinin ilgili etnry'si en beğenilen entr'si olabiliyor.

3: artı verdiğiniz her entry sahibine mesaj ile bu entry'i beğendiğinizi belirtin. bunun faydasını çok göreceksiniz emin olun.

4: gelişi güzel millete ayar vermeye çalışmayın. öncelikle ayar vereceğiniz adamın karmasına bakın eğer çok düşük ise bilinki sözlükte sevmeyenleri çoktur. bu kişilere verilen ayar kesinlikle ertesi gün istatistiklere girecektir. emin olun. aslında adam gibi ayar olmasına bile gerek yok. ibne yazar deseniz dahi deli gibi artı alacaksınız emin olun.

5: arkadaş edinmeye bakın. çevreniz ne kadar geniş ise o kadar atı oy emek. unutmayın.

6: arkadaşlarınızdan artı oy istediğinizi belirtin. ileride bunu sözlükte teşhir ederse o arkadaşınız ben daha önce yazmış zaen olm sözlükte diyebiln. çünkü eğer yazmaz iseniz o entry'den sonra hızlı bir eksi oylanma durumuna düşersiniz. göz yaşları içinde boğulursunuz bunu kimse istemez değil mi?

7. sözlükteki kalbur üstü bütün yazarların nick altına yazın. ama bu yazılar okuyorum çok güzel şeklinde değil. sanki daha önce tanıyormussunuz gibi davranın. nick alttarınd hakret olmadıkca silinemiyor. merak etmeyin. eger arkadasım diye belirtirseniz onun hayranı olan yazarların ilgisini çekeceksiniz ve bu size artı oy olarak geri dönecektir.

8: iyi yazmayı deneyin bazen bu da işe yarıyor.

edit: arkadaslar sırlarınızı mı ifşa ettim? ona mı kızdınız? nedir ki buna eksi oy erilmesinin sebebi. hemide 1 falan değil baya eksi yagmuru.