bugün

90 larda çocuk olmak

çocukların ninja kaplumbağalar, beverly hills, tom ve jerry, sevimli hayalet casper, seker kız candy, kırmızı kurdela, heman, sheman gibi ve adını tam hatırlamadıgım kocaman robot çizgi filmlerini, bip bip kusunu izledikleri hatta tekrar kusaklarını seyrederek ezberledikleri zamanları yasamasıdır. d'deki * sevimli kahramanlar kuşağı çıkınca sevinmektir.
walkmanlerde dinlemek için kaset çekmekle uğraşılan, müzik tv.leri olarak kral, genc, eko bilinen hatta kraltv video müzik ödüllerinin bir baska önemli gibi oldugu zamanlarda nefes almaktır. bisikleti gelecekte olabilecek araba titizliğiyle kullanıp uçmaktır. başta pop sonra arabesk kokan halk müzik piyasasında şebnem ferah, teoman, kargo, özlem tekin'in görünmeye baslandığı; uzun saclı ve siyah thsirtlülere az da olsa satanist-öcü gözüyle bakıldıgı yıllarda bulunmaktır.
simdiye göre sanki daha bir sorunlu olan siyaset hayatında hergün birseylerin degismis olarak göründüğü, aksamları hayat bagları, kara melek, ilişkiler, gölge çiçeği gibi dizileri izleyerek nekadar masala dönüşmemiş dolandırıcılık, yalancılık, aşk-meşk oyunu varsa göz önüne getirilmesiyle bir nevi tecrübe kazanılan yıllarda bir yerlerde olmaktır.