bugün

call of duty 4 modern warfare

online oynaması kesinlikle bağımlılık yapan fps. infinity ward şaheseri.

önce 1.6 ve 1.7 patchlerini kurduğunuzdan emin oluyorsunuz (tabi ilerde yeni patch çıkarsa s.ke s.ke onu da kuracaksınız, bir yerden sonra serverlar da o patch'e geçer). sonra xfire meretini kuruyorsunuz. kurduktan sonra yanda servers a tıklayıp call of duty 4 modern warfare multiplayer'a geliyorsunuz. iki kere tıklarsanız aşağı geliyor. ama bunu yapmadan önce, bir kere tıklayın, filters kısmında sunucuları "my country" olarak sınırlayın. güzel yurdumun her server'ında korsan cod4 ile çatır çatır oynayabiliyorsunuz. sonra çift tıklayıp açın server kısmını. ilk başta görünmeyebilir. bir iki kez yenileyin, sunucuların hepsi görünecektir. daha sonra keyfinize göre bir server'a çift tıklayarak katılabilirsiniz.

bazı serverlar modludur. eğer modlu serverlara girerseniz, oyun kendiliğinden modu indirip kuracaktır. indirme tamamlandığında sunucuya katılırsınız.

yazarın notu: cod4'de capture the flag(ctf) yoktur. bu moddur. indirip oynayabilirsiniz. zombie(zom) modunu da öyle.

punkbuster'ı en son versiyona yükseltmeyi unutmayın! pbsetup'ı bulun*, açın. add a game'e tıklayın. oradan call of duty 4'ü bulun ve ekleyin. eklendikten sonra listede görünecektir. call of duty 4'e tıklayın, sonra yukarıdaki check for updates yazan butona tıklayın. kalanı punkbuster halleder. eğer pbsetup listesinde call of duty 4 varsa, tekrar eklemenize gerek yok. sadece "check for updates" yapın. sonra kapatın gitsin. oynamaya hazırsınız. xfire'ı açın ve oynayın. oyun içinden xfire serverlarını bulabilir misiniz bilmiyorum, ama denemeyin.

işte size wolf'tan cod4'ü online oynama rehberi. tadını çıkarın. serverlarda görüşebilmek dileğiyle.

yazarın notu 2: türk serverlarının %90'ında last stand, martyrdom, grenade launcher yasaktır. bunları kullanmaya zahmet etmeyin. küfür ve ban yediğinizle kalırsınız.

dipnot: her türlü tavsiye ve sorunuz için bana ulaşmaktan çekinmeyiniz. elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum.

yazarın notu 3: xfire mereti kafasına göre patch kurmasıyla ünlüdür. gözlerinizi açık tutun, sonra fellik fellik crack aramayın.
güncel Önemli Başlıklar